reklama
sylwia_k
Fanka BB :)
Sawi - jak widać na inflanckiej można opłacić położna. Nie było z tym żadnych problemów. Skontaktowalam się z jedną z nich i tyle, powiedziała co i jak. Chyba zamawialam ja juz w marcu a w czerwcu się spotkalysmy.
Barbarka - u mnie też bez zmian, nie czuje żebym zaraz miała rodzić...
Ostatnia edycja:
justyna919
Witam sie i ja z rana. Jade dzis odebrac gbs bo juz jest, ciekawa jestem jak tam wynik.
Dziewczyny i u mnie oznak porodu zero, nawet mojego m mi sie molestowac nie chce bo jakos nie czuje zeby cos to dalo, wczoraj mowilam nawet do mojego ze ja to chyba sie juz nastawilam ze znowu urodze po terminie i ze znowu mi wywolaja :/
Mojemu Igorowi tez jakies szmery wymyslala pediatra podczas choroby i tez sie zestresowalam a potem na kontroli sie okazalo ze jej sie wydawlo ;/
Ewaelinka mam nadzieje ze szybko wyjdziecie do domu, nie lubie widoku dzieciatka kolo jakies aparatury ;/ ale piekna malutka.
Annias piekne to twoje cudo.
Ciekawe kiedy ja sie bede mogla chwalic moim maluchem.
A ja nadal nie mam imienia dla synka z m nie mozemy dojsc do porozumienia, i stwierdzialam ze jak juz zobaczymy malucha to go nazwiemy ;p choc ja caly czas stawiam na Fabiana ;p
Dziewczyny i u mnie oznak porodu zero, nawet mojego m mi sie molestowac nie chce bo jakos nie czuje zeby cos to dalo, wczoraj mowilam nawet do mojego ze ja to chyba sie juz nastawilam ze znowu urodze po terminie i ze znowu mi wywolaja :/
Mojemu Igorowi tez jakies szmery wymyslala pediatra podczas choroby i tez sie zestresowalam a potem na kontroli sie okazalo ze jej sie wydawlo ;/
Ewaelinka mam nadzieje ze szybko wyjdziecie do domu, nie lubie widoku dzieciatka kolo jakies aparatury ;/ ale piekna malutka.
Annias piekne to twoje cudo.
Ciekawe kiedy ja sie bede mogla chwalic moim maluchem.
A ja nadal nie mam imienia dla synka z m nie mozemy dojsc do porozumienia, i stwierdzialam ze jak juz zobaczymy malucha to go nazwiemy ;p choc ja caly czas stawiam na Fabiana ;p
barbarka1611
Boże jest po 9 a ja już 3,5 h nie śpię. Mój synek wstał razem z ojcem... oczywiście dałam mu wolną rękę w postaci telefonu i ogólnego bałaganu w sypialni a i tak co chwile wchodził mi na łóżko żeby sprawdzić co u mnie. Także ani się nie zdrzemnelam a do tego mam na podłodze wszystko co się dało. Nawet szafe wnękową z butami otworzył :/ ale to później, teraz zanioslam go babci i idę spać. Mam nadzieje że się uda.
Justyna ja też jeszcze mam problem z imieniem. Mamy 4 główne i cały czas zmieniamy.
Dziś 5 dzień po terminie. Oby do wizyty...
Justyna ja też jeszcze mam problem z imieniem. Mamy 4 główne i cały czas zmieniamy.
Dziś 5 dzień po terminie. Oby do wizyty...
Sierpniowa
Odkryłam dzisiaj co uspokaja mojego synka- na kangurka i mamusia skacze na piłce:-) Dziewczyny czy Wy też takie zestresowane przy tym dziecku jesteście? Ja się cały czas gdzieś w środku denerwuje, że mogę nie dać rady. Ten szpital tak mnie roztroił, że powątpiewam w siebie. Oby w ciągu tygodnia się unormowało.
Hej
Jutro z Wojtkiem idziemy do lekarza.. jego ulewanie przekracza granice :-( nie zdaze go podniesc do odbicia a juz jestesmy w mleku.. a po ulaniu znowu chce jesc a skad ja mam mu wziac tego mleka? Eh
BARBARKA to odpoczywaj
SIERPNIOWA ja tak nie mam, spokoj i luz. Ale u Ciebie to tez inna sprawa wiec masz do tego prawo.. bedzie dobrze!
EWAELINKA wole sobie tego nie wyobrazac.. zdrowka!
ANNIAS gratki :-)
GORGUSIA ja czrkam az bedzie przesypiac cala noc :-) choc dzisiaj budzil sie 2, 5 i 7.30 wiec git
JUSTYNA oby gbs byl ujemny!
FIUFIU Ty smoczkowa mamo moj tez probuje ale nie pozwalam.. Michal ze mnie zrobil smoczka i nie mialam zycia
Kiede tak czytam co u ciezarowek to tak mi sie dziwnie robi.. ja juz msc po porodzie i dzieć prawie odchowany ;-)
Buzka
Jutro z Wojtkiem idziemy do lekarza.. jego ulewanie przekracza granice :-( nie zdaze go podniesc do odbicia a juz jestesmy w mleku.. a po ulaniu znowu chce jesc a skad ja mam mu wziac tego mleka? Eh
BARBARKA to odpoczywaj
SIERPNIOWA ja tak nie mam, spokoj i luz. Ale u Ciebie to tez inna sprawa wiec masz do tego prawo.. bedzie dobrze!
EWAELINKA wole sobie tego nie wyobrazac.. zdrowka!
ANNIAS gratki :-)
GORGUSIA ja czrkam az bedzie przesypiac cala noc :-) choc dzisiaj budzil sie 2, 5 i 7.30 wiec git
JUSTYNA oby gbs byl ujemny!
FIUFIU Ty smoczkowa mamo moj tez probuje ale nie pozwalam.. Michal ze mnie zrobil smoczka i nie mialam zycia
Kiede tak czytam co u ciezarowek to tak mi sie dziwnie robi.. ja juz msc po porodzie i dzieć prawie odchowany ;-)
Buzka
sawi
szczęśliwa żona i mama
młodszą córkę tam rodziłam w 2011 i trafiła mi sie naprawdę fajna położna ale teraz nawet nie pamietam imienia,młoda dziewczyna o nietypowej urodzie....a kto wie może trafie na nią i terazSawi - jak widać na inflanckiej można opłacić położna. Nie było z tym żadnych problemów. Skontaktowalam się z jedną z nich i tyle, powiedziała co i jak. Chyba zamawialam ja juz w marcu a w czerwcu się spotkalysmy.
sylwia coś działasz na przyspieszenie porodu?
czy czekasz na spokojnie
bo ja z początkiem września zaczne małą wyganiać bo już mi ciężko i kto wie może się spotkamy na porodówce
Natkusia- oby lekarz cos poradził.
Kac pieewsza noc przespał jak miał 13msc,więc nastawiam się na długie niespanie. Dziś ze zmęczenia jestem nerwowa i brak mi do Kacpra cierpliwości....
Antek nie chce smoczka,ale ja nie nalegam bo cyca nie nadużywa.
Kac pieewsza noc przespał jak miał 13msc,więc nastawiam się na długie niespanie. Dziś ze zmęczenia jestem nerwowa i brak mi do Kacpra cierpliwości....
Antek nie chce smoczka,ale ja nie nalegam bo cyca nie nadużywa.
K
kami-30
Gość
My już po wizycie położnej Brysik przekroczył magiczną wagę 3 kg (3090g obecnie). Mamy dziś wizytę w poradni ryzyka okołoporodowego.
Mam pytanie czy któraś z Was stosowała glukozę do wypłukania bilirubiny????? Mi pediatra zalecała przy Dominiku , u Bryśka nadal widoczna jest żółtaczka wycztałam na innym forum , że może się urzymywać nawet do 6 tyg. Podobno podają też luminal w małych dawkach wspomaga wątrobę
Sierpniowa to normalna reakcja poszitalna zwątpienie-nie przejmuj sie minie , nikt nie jest w stanie lepiej zrozumieć i zająć sie własnym dzieckiem niz jego matka:-)
Mam pytanie czy któraś z Was stosowała glukozę do wypłukania bilirubiny????? Mi pediatra zalecała przy Dominiku , u Bryśka nadal widoczna jest żółtaczka wycztałam na innym forum , że może się urzymywać nawet do 6 tyg. Podobno podają też luminal w małych dawkach wspomaga wątrobę
Sierpniowa to normalna reakcja poszitalna zwątpienie-nie przejmuj sie minie , nikt nie jest w stanie lepiej zrozumieć i zająć sie własnym dzieckiem niz jego matka:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
GORGUSIA nasz Michas zaczal przesypiac nocki po 3 mscu ale on na mm wiec nie licze ze Wojtek szybko zacznie ;-) ma szczescie na razie na nocki nie mam co narzekac i oby sie nie pogorszylo..
KAMI my bylismy dlugo żólci.. pediatra wspominala o glukozie ale z racji ze maly tylko na cycu to zrezygnowala zeby czasem nie przyzwyczail sie do butli. Ale pamietam ze Michalowi podawalam
KAMI my bylismy dlugo żólci.. pediatra wspominala o glukozie ale z racji ze maly tylko na cycu to zrezygnowala zeby czasem nie przyzwyczail sie do butli. Ale pamietam ze Michalowi podawalam