Witam sie i ja.
Gawit super ze juz do domku idziecie !
Fiuu sto lat dla twojego synka
Lilith wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere
Kama piekna waga malucha. A to na kiedy ty masz termin ?
Martyna to juz juz i przytulisz malucha ! Jejku super. Kurcze i tobie tez zazdroszcze ze to juz !
Gorgusia ale super masz syna, swietna mina do zdj. I dobrze mu ze tak go rozpieszczaja !
Natkusia rozczulilas mnie tym zdjeciemm. Jeejj to jest taki cusny widok i cudne uczucie bliskosci !
Atana ty jutro rowniez masz cc ? Czy ja cos przeoczylam lub moze pomylilam ;p ?
Mexi swietnie ze wychodzicie do domku
Martuska juz blizej niz dalej, wiadomo wkur... bierze ale ja sie trzymam mysli od paru dni ze ciaza wkoncu musi sie skonczyc a kazdy dzien przybliza mnie do tego wydarzenia.
Uff troche was nadrobilam jesli o kims nie wspomnialam to bardzo przerpraszam i nie czujcie sie pominiete bo czytam wszystko tylko na tel tak ciezko ogarnac to.
Sierpniowa jejku rozlaka z takim maluchem jest strasznie ciezka
wspolczoje ci. Ale jezeli mowisz ze kolo piatku moze wyjsc to juz niedlugo ! Bedziecie mogli sie soba nacieszyc i nauczyc siebie nawzajem. I z karmieniem jezeli maly ssie piers to ja uwazam ze to jest bardzo duzy postep. Trzymaj sie i trzymam kciuki za jutrzejsze przeswietlenie malego. &&&&&
A ja leze bo plecy bola, ogarnelam troszeczke chalupke, zaraz zrobie obiadek bo juz podszykowany. Tylko cholibka czyraka mam znowu pod pacha juz pekl i teraz mam brzydka dziure a opatrunki mi sie skonczyly ale m kupi jak bedzie wracal z roboty. Ale juz mam ich dosyc tak szpeca moje pachy
bo blizny zostaja niestety
jak bede rodzic to chyba powiem ze mam tendencje do czyrakow bo to jednak jakas bakteria jest jak uwazacie ? I niestety nie da sie tego jakos leczyc :/ antybiotyki sie bierze ale one zaleczaja jedynie i jezeli nie peka sam to do chirurga na czyszczenie a to jest okropny bool. Jejku pamietam jak reka ruszyc nie moglam