reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Gawit gratuluje wyjścia!
Mexi a jak u Ciebie z wyjściem? Idziesz dzis?
Dzieki za słowa otuchy pod moim adresem:* rozwarcie znów wróciło, a najlesze, ze znowu badal mnie ordynator, ktory w poniedzialek twierdzil, ze rozwarcia niet. 4 skurcze na godzinę. Postęp:)

Katrina do tych sprzecznych opinii lekarzy to chyba trzeba sie w tym kraju przyzwyczaić... Niestety:(

reklama
Fiuufiuu - sto lat dla synka :-)

U mnie ostatnie przygotowania, przyszły literki na ścianę to zaraz będziemy montować, dopakuję jeszcze ostatnie rzeczy i bardziej gotowa już nie będę :-D

Jutro o tej porze to może już będę miała Emilkę na zewnątrz :-)

KARAIWINA to jest dobrze :tak:

ATANA jutri Wasz wielki dzien :-)

MEXI u mnie to samo.. po konsultacji dowiedzialam sie, że mamy kryzys laktacyjny a to oznacza wiszenie na cycu caly czas - superrrrrr! Fajnie ze wychodzicie :-)

u mnie w prawej piersi zrobil się zastoj.... pojawiły się grudki i nie chce mleko lecieć, mały się trochę deneruje..... z resztą dziś ciagle cyc i cyc, ewentulanie płacz.... Boże.... nie dosć, że normalnie siedzi często i długo, dziś to już co chwila.... i zaraz placz i szukanie, jakby naprawdę był glodny
zasnął wiec biorę laktator w ruch
i 10 doba bez snu.... :szok: bo godzinnej drzemki w ciagu calego 24-godzinnego dnia nie nazwałabym spaniem
idę na rekord

Witam sie i ja :)

My dzis od rana intensywnie. Mieliśmy pierwsza wizyte u pediatry prowadzącej. Bardzo fajna kobieta.
Powiedziała, ze nie ma żadnych zastrzen do dzieci i sa w super formie, zadziwiająco dobrej na 33tc.
Dostaliśmy pakiet skierowan na rożne badania kontrolne.
Małe waza 3.5kg i 3,34. Takze super. Przez 2 tygodnie przytyly prawie 700g każda.
Potem szpital i zastrzyk. Wyniki krwii duzo lepsze u mojej małej anemiczki.
A na zakończenie wizyta u dziadka dziewczynek i do domku. Uffff.

Noc najgorsza jak dotąd. Od 1.30 do 4.30 bez snu. Uparłam sie, ze nie dam im większych porcji niz 150 ml i ze bede lulac i lulac. Grzeczne były, ale twardo zasnely dopiero po kolejnym karmieniu :)

Jutro M. ma wolne wiec bedziemy 4 dni razem, cudnie :)

Kurcze, co za pogoda... Szkoda lata...

reklama
Natkusia- ile ma Twój Wojtuś?
Ja najbardziej boję się kryzysów laktacyjnych bo jednak wtedy cycować trzeba bardzo często a przy Kacperku karmienie co 2h to już kombinacja....

Do góry