reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Kama - no mnie też właśnie zdziwiło z tymi włosami, do 8 miesiąca był standard dopiero na końcówkę mi się tak podziało, ale wyczytałam, że to może być właśnie przez anemię i deficyt żelaza a dopiero ostatnio mi to badania wykazały, to oczywiście żelazo łykam.

Zamontowaliśmy literki, w pokoiku brakuje mi jeszcze kilku rzeczy bo zamawiałam przez Allegro i nie zdążyły przyjść, no ale to co najważniejsze i najpotrzebniejsze jest a zasłonki się zawiesi jak przyjdą :-) Bardziej gotowi już nie będziemy :-D Wyślę Natkusi SMSa a moja siostra ma wrzucić do mnie na Fejsa zdjęcie, a ja się odezwę jak będę w stanie :-)

literki 003.jpgliterki 008.jpg

Załączniki

• literki 003.jpg
    literki 003.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 71
  • literki 008.jpg
    literki 008.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Hej dziewczyny!
Jak ja zazdroszczę wam tych cycowych akcji... U mnie juz chyba gorzej być nie może, wymioty, obrzęki na nogach, ból kręgosłupa, mała ruchliwa bardziej niż kiedykolwiek a oznak porodu brak. Jutro termin a tu cisza :/

Asiolek mi przy pierwszym porodzie zalecili każde siku pod prysznicem dopóki się nie zagoi. Mało to komfortowe, szczególnie przy małym dziecku ale faktycznie zero bólu.

hej kochane, ją nadal czasu niet. moi rodzice są i nie mam jak wejść na forum. u nas wszystko ok. mały ładnie przybrał na wadze i odpadł nam już pepuszek. karmimy się tylko cycem, w nocy muszę zakładać pieluche na cycki bo mi cieknie jak z kranu i po nocy mam całą koszule mokra. także teraz w końcu się udało z kp:) jestem szczęśliwa..mały grzeczny, mam dziecko które nie umie płakać:) gratuluje nowym mamusią.... trzymam kciuki za dwupaczki buziaki

Dziś mnie czeka ciężki dzień, przyjeżdża siostra Z Z mężem. Mieli być na kawę ale zmienili zdanie i będą na obiad. A ja mam obiad wczorajszy, żurek z jajkiem, jest go na styk dla nas więc muszę coś wymyślić, lecieć na zakupy. Nie lubię takich nagłych zmian. Do tego na dokładkę zapowiedzieli się rodzice Z, bo stwierdzili że będzie tak rodzinnie. Po prostu super. A ja na 10 mam zamówione 30 kg ogórków do przerobienia. Nie nie nie...
A gdzie jeszcze do tego zrobić jakieś ciasto?
No to pomarudzilam.
Wstaję i biorę się do roboty.

Miłego dnia

Martynka powodzenia!

Ewcol w takich momentach dziekuje Bogu że wszyscy z rodziny męża tak daleko i z dnia na dzień nie wpadną z wizytą. Także życzę powodzenia, choć nie wiem czy bardziej tego potrzebujesz dla teściowej czy dla tych 30kg ogórków

Atana, Martyna- trzymam kciuki
Barbarka- dobrze, ze Ci sie mała rusza. U mnie zapowiada sie trzeci dzien spokoju w brzuchu i strasznie to stresujące :/
dobrze Fiufiu pisze ... Polać jej ;)

Martyna &&&

My się karmimy. Dziś było 22,2,5 i teraz. Czuję sie wyspana :-)
U nas całe szczęście gości nie ma. Nikt się nie zapowiada i mam spokój. Wczoraj było teściowa ale nawet jagodzianki przywiola :-)
My dziś planujemy zrobić cukinie i botwine do słoików.
Miłego dnia.

reklama
martyna kciuki zacisniete! my się właśnie cyckamy.u nas to było 22, 4-tu musiałam obudzić i 7:30.... mały spalby w najlepsze całą noc jakby mógł. ...i tak tylko raz obudziłam nie miałam serca częściej:p ją szczerze powiem że na przyjazd rodziców nic kompletnie nie robiłam, nie miałam na to czasu, się sami oporzadzaja i git ...obiady mi mama pomaga gotować a jak ją jestem przy małym to sama się za to bierze... :

Do góry