reklama
MartuŚka92
Fanka BB :)
Dziewczyny teraz jeszcze poszlam do wc i wymiotowalam.. brzuch spiety ale skurczy nie czuje zadnych.
Faisca
Majula- gratulacje
Fiuufiuu- sto lat dla synka!
Martuska- organizm Ci sie pewnie oczyszcza, wiec pewnie lada chwila sie zacznie ... Oby
Fiuufiuu- sto lat dla synka!
Martuska- organizm Ci sie pewnie oczyszcza, wiec pewnie lada chwila sie zacznie ... Oby
O jej drzemnelam sie.. Wojtek chyba ma dzisiaj zly dzien (albo kryzys laktacyjny) bo od wczoraj ciagle na cycu a dzisiaj jak nie jest przy cycu to placze
Dobrze, ze G. ma wolne i pojechali z Michalem bo z dwojka byloby ciezko..
FIUFIU najlepszego dla Lula :-)
GORGUSIA Antek Ci tak dlugo spi na Twoim mleku? Zazdroszcze ooo Kaci zbiera prezenty, dobrze ;-)
MARTUŚKA to taki wlasnie bol :-) a iczyszczasz sie pewnie przed porodem! &&&& aby sie rozwinelo!
Przez tego mojego ssaka nie jadlam jeszcze sniadania a taka glodna jestem ;-)
KARAIWINA daimn to czekanie dobijajace i szpital.. oby szybko Maluch chcial wyskoczyc
EWCOL damy damy, innego wyjscia nie ma ;-)
MADRUSZKA ciaza w koncu musi sie skonczyc
Dobrze, ze G. ma wolne i pojechali z Michalem bo z dwojka byloby ciezko..
FIUFIU najlepszego dla Lula :-)
GORGUSIA Antek Ci tak dlugo spi na Twoim mleku? Zazdroszcze ooo Kaci zbiera prezenty, dobrze ;-)
MARTUŚKA to taki wlasnie bol :-) a iczyszczasz sie pewnie przed porodem! &&&& aby sie rozwinelo!
Przez tego mojego ssaka nie jadlam jeszcze sniadania a taka glodna jestem ;-)
KARAIWINA daimn to czekanie dobijajace i szpital.. oby szybko Maluch chcial wyskoczyc
EWCOL damy damy, innego wyjscia nie ma ;-)
MADRUSZKA ciaza w koncu musi sie skonczyc
katrina86
Dziendoberek:-)
Ja po ostatniej wizycie , opis na wizytowym.
Co lekarz to inna opinia i inna aparatura,ale nastroj poprawiony:-) Jeszcze niezle teorie sie dzis dowiedzialam,ze prawdopodobnie moje wczesniejsze poronienia to nie moja wina tylko mojego partnera bo pochodzi z kraju, gdzie jest duzy procent ludzi chorych na trombofilie.2 tyg byla miedzy nami wymiana zdan bo kazala mi odstawic clexane a ja mowilam,ze tego nie zrobie bo sie boje itp i ze do porodu mam czas. Wydzwaniala dzis nie wiem gdzie sie zapytac,, o nowe trendy w sprawie clexane'' Mam odstawic dobe czy iles przed porodem. No!
Spokojna jestem moge isc rodzic :-)
Ja po ostatniej wizycie , opis na wizytowym.
Co lekarz to inna opinia i inna aparatura,ale nastroj poprawiony:-) Jeszcze niezle teorie sie dzis dowiedzialam,ze prawdopodobnie moje wczesniejsze poronienia to nie moja wina tylko mojego partnera bo pochodzi z kraju, gdzie jest duzy procent ludzi chorych na trombofilie.2 tyg byla miedzy nami wymiana zdan bo kazala mi odstawic clexane a ja mowilam,ze tego nie zrobie bo sie boje itp i ze do porodu mam czas. Wydzwaniala dzis nie wiem gdzie sie zapytac,, o nowe trendy w sprawie clexane'' Mam odstawic dobe czy iles przed porodem. No!
Spokojna jestem moge isc rodzic :-)
KATRINA coz za teorie dobrze, że wszystko ok!
GORGUSIA moj to tak co 2h na cycu.. nie wspominajac dzisiejszego dnia nawet sniadanie jem z nim na rekach.. tez mam z tym problem bo Michul tylko na dwor chce isc a ja jakos nie umiem ich ogarnac :/
A my sie ssiemy.. ssiemy.. i ssiemy..
GORGUSIA moj to tak co 2h na cycu.. nie wspominajac dzisiejszego dnia nawet sniadanie jem z nim na rekach.. tez mam z tym problem bo Michul tylko na dwor chce isc a ja jakos nie umiem ich ogarnac :/
A my sie ssiemy.. ssiemy.. i ssiemy..
Załączniki
reklama