reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ulika mi od 35 grozil porud i co??? Ech...
Witam sie z rana obudzila mnie przed 6 chcica wafelka z kawa. Tak też uczynilam. Unas na całe szczęście leje i jest chlodno. Jak zasnelam wczoraj o 11 to tak za 2 minuty 6 oczy otworzylam.
Kobity mam problem. Od połowy ciazy w nocy rozdziabia mi sie geba i sie slinie prze okrutnie... az z tego wszystkiego przestalam w nocy tulic meza i synka gdy przyjdzie w nocy... koszmar jakis. Nigdy tego niemialam...

Gorgusia rodzisz??? Zabiez mnie ze soba na porodowke...
W piatek zaczynam 40 tc. Tym samym na piatek mam termin porodu i co?

reklama
Anna ja też to mam/miałam. Teraz ci nie powiem,boże spaniem różnie ale wlasnie jeszcze tydzień temu zalewalam wszystko wokół śliną,masakra jakaś. Niebwiem czy to Liba ale nie jesteś sama z problemem. Gorusiu jedziesz:?

Gorgusia się coś nie odzywa, może ruszyła jednak na szpital? &&

Anna - to Ty już kończysz 40 tydz w piątek! i od daty porodu wchodzisz w 41 no ładnie ładnie :-)
Ja jeszcze dziś 39 i od jutra wchodzę w 40. Zobacz jakie te nasze dzieci od początku uparte są :)

Hej.
GORGUSIU oby to bylo to. A ja mam znow metlik w glowie. Co do porodu. Moja polozna kaze domagac sie jednak cc. Ale jechac z akcja. Za tydzien wizyta. Moze dowiem sie cos wiecej. Poki co mam zgagi, wczoraj popuchly mi poraz pierwszy stopy i nogi. Byly twarde jak klody az sie wieczorem poplakalam. W nocy brzuch pobolewa, nad ranem tez i to wsxystko. No i zoladek nie daje rady. Jestem juz gruba, zmeczona i wystraszona jak mnie potraktuja w szpitalu. Sorki ze smece ale sama nie wiem czy chce juz czy jeszcze nie.

ULIKA moja polozna od razu jak uslyszala ze mam lezez zrobila krzywa mine. I to ze teraz ciezko bedzie nam ruszyc to wlasnie przez to. Chociaz ja sie nie oszczedzam wogole. No ale zobsxzymy, oby nie przenosic.

Wszystkim niecierpliwym Mamom życzę szybkich akcji :)))

A tym Mamom, które mają już swoje pociechy - dużo snu :))))

A całej reszcie czego tylko sobie życzy:)

Dzień dobry

Czy Gorgusia śpi czy jedzie na ip?

Ulika na tym etapie chyba już nikt nie jest bez dolegliwości ciążowych i każda chciałaby już poczuć ulgę...
Mi pozostało 9 dni do cc... i dużo i mało :)

reklama
Ja wczoraj miałam termin z usg :)

Anna ja też się tak ślinię, aż muszę poduszkę przekładać na różne strony i się przecuerać w nocy bo leci po gębie i jest wszędzie :D

Jutro termin z om, rewelacja ; Dd

Do góry