reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Teoretycznie powinny być od 40-60 sekund, ale jak śluz z krwią masz i te 60 km to ja juz swojego bym budziła :)

GORGUSIA czyzby to byla Twoja noc? :-) no no! Trzymam &&&&&, tylko zrbys zdazylw te 60km ;-)

Ja budze sie na karmienie a tu w lozku nie ma mojego G.. wieczorem pojechal do szwagra na jedno piwo i obgadac remont uhumm.. nq jednym sie nie skonczylo :sorry2:

Że rodze to raczej pewne. Teraz tylko jak najdłużej chcę wytrzymać w domu żeby pojechać z rozwiniętą akcją. Biedny Kaci...obudzi się i raczej nas nie będzie :-(

Jeszcze forum zaczęło nawalać w takiej chwili.

Jedziesz już? Jak możesz daj znaka, jak nie to trzymam kciuki za szybką i bezbolesną akcję w szpitalu:)

reklama
Do góry