reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ulika mi od 35 grozil porud i co??? Ech...
Witam sie z rana obudzila mnie przed 6 chcica wafelka z kawa. Tak też uczynilam. Unas na całe szczęście leje i jest chlodno. Jak zasnelam wczoraj o 11 to tak za 2 minuty 6 oczy otworzylam.
Kobity mam problem. Od połowy ciazy w nocy rozdziabia mi sie geba i sie slinie prze okrutnie... az z tego wszystkiego przestalam w nocy tulic meza i synka gdy przyjdzie w nocy... koszmar jakis. Nigdy tego niemialam...

Gorgusia rodzisz??? Zabiez mnie ze soba na porodowke...
W piatek zaczynam 40 tc. Tym samym na piatek mam termin porodu i co?

reklama
Anna ja też to mam/miałam. Teraz ci nie powiem,boże spaniem różnie ale wlasnie jeszcze tydzień temu zalewalam wszystko wokół śliną,masakra jakaś. Niebwiem czy to Liba ale nie jesteś sama z problemem. Gorusiu jedziesz:?

Gorgusia się coś nie odzywa, może ruszyła jednak na szpital? &&

Anna - to Ty już kończysz 40 tydz w piątek! i od daty porodu wchodzisz w 41 no ładnie ładnie :-)
Ja jeszcze dziś 39 i od jutra wchodzę w 40. Zobacz jakie te nasze dzieci od początku uparte są :)

Hej.
GORGUSIU oby to bylo to. A ja mam znow metlik w glowie. Co do porodu. Moja polozna kaze domagac sie jednak cc. Ale jechac z akcja. Za tydzien wizyta. Moze dowiem sie cos wiecej. Poki co mam zgagi, wczoraj popuchly mi poraz pierwszy stopy i nogi. Byly twarde jak klody az sie wieczorem poplakalam. W nocy brzuch pobolewa, nad ranem tez i to wsxystko. No i zoladek nie daje rady. Jestem juz gruba, zmeczona i wystraszona jak mnie potraktuja w szpitalu. Sorki ze smece ale sama nie wiem czy chce juz czy jeszcze nie.

ULIKA moja polozna od razu jak uslyszala ze mam lezez zrobila krzywa mine. I to ze teraz ciezko bedzie nam ruszyc to wlasnie przez to. Chociaz ja sie nie oszczedzam wogole. No ale zobsxzymy, oby nie przenosic.

Wszystkim niecierpliwym Mamom życzę szybkich akcji :)))

A tym Mamom, które mają już swoje pociechy - dużo snu :))))

A całej reszcie czego tylko sobie życzy:)

Dzień dobry

Czy Gorgusia śpi czy jedzie na ip?

Ulika na tym etapie chyba już nikt nie jest bez dolegliwości ciążowych i każda chciałaby już poczuć ulgę...
Mi pozostało 9 dni do cc... i dużo i mało :)

reklama
Ja wczoraj miałam termin z usg :)

Anna ja też się tak ślinię, aż muszę poduszkę przekładać na różne strony i się przecuerać w nocy bo leci po gębie i jest wszędzie :D

Jutro termin z om, rewelacja ; Dd

Do góry