Oszqrde coś mi się wydaje że ja będę właśnie takim niedobitkiem bo mam termin na 10.08;-) a raczej nic z tych moich straszaków nie wychodzi, promocje widziałam ale u nas nie sprawdza się dada bo przecieka a wcześniej małą odparzało niestety
Ulika my to pewnie spotkamy się na porodówce w Oławie;-) więc bądz cierpliwa a co do sytuacji z mamą to mąż ma racje nie denerwuj się bo to niezdrowe dla Was a jak sama piszesz nie masz na to wpływu
Martuśka92 jak tam kochana lepiej już?
WKasia współczuję kłótni z mężem ale może pocieszy Cię choć troszkę to że u mnie też tak ostatnio jes
t - już pisałm na fb że t końcówka ciąży nie tylko nam kobietom daje się we znaki
Agula82 tulę kochana:-(
Caltha fajnie że się odezwałaś:-) co do czkawki albo przeczekać albo coś pić
Wyczekany też wczoraj zastanawiałam się ile zostało nas udzielających się do rozpakowania
Sierpniowa jak widać maluszek słucha taty;-) i do czwartku chce poczekać
Madison super że impreza udanai że goście nie zapomnieli też o Tobie
zawsze to miło - ja mam nadzieję że moja też sama z siebie odda smoka i nie trzeba będzie walczyć o to
Sylwia_k oj masakre masz z tą rodzinką ale najważniejsze że Twój jest po Twojej stronie
Amelia ja też miałam taki problem z brodawkami na początkuale wierzę w Ciebie, dasz radę
Gorgusia oby coś to dało
Anna trzymaj się kochana jeszcze troszeczkę
Edys ja też ostatnio zaczęłam się bać porodu - pewnie dlatego że wiadomo co nas czeka;-)
Natkusia dzięki za podpowiedż z tym oktaniseptem - w razie czego to spróbuję
Gawitt oj współczuję oparzenia ale nie martw się na pewno nie będzie żadnego znamienia bo moja byłaby łaciata;-) taka ciapa byłam
Asiołek biedactwo z tym palcem mam nadzieję że już lepiej
co do golenia to ja tak ostatnio "namiętnie" walczyłam że się pozażynałam no ale od czasu do czasu trzeba
Ewaelinka No waga małej jest spora
oby malutka w końcu się zdecydowała na wyjście
Katushka ale może zadziałają coś tak jak piszesz i wywołają
Fiufiu w textilmarket, pepco o rossmanie są niedrogie może któryś podłapie
U mnie burza porządna przeszła a teraz tak fajnie chłodno się zrobiło
Widzę umawiacie się na czzwartek kobitki;-) - ciekawe czy rzeczywiście coś z tego wyjdzie
A u mnie ciąg dalszy kłótyni z moim i czasami zastanawiam się kto jest w ciąży bo ma takie humorki że szkoda gada
ć - w końcu uduszę go w nocy poduszką
Zmykam poczytać jeszcze inne wątki i zmykam spać
Trzymajcie się laski