reklama
Kochana, test pozytywny to pozytywny, jeszcze dwa, raczej mylic sie nie moze, wiec juz chetnie bym gratulowala. Ja poza testami tez nie mam innego dowodu aa no i brak @
Chyba oszalałam ale znalazlam, to ten o ktorym mowie, radzcie dziewczyny co sadzicie.
Fetal heartbeat @ 9 weeks - YouTube
Angea, dopiero Twojego edita doczytałam. Badz dobrej mysli, to na pewno dzidzius :*
Chyba oszalałam ale znalazlam, to ten o ktorym mowie, radzcie dziewczyny co sadzicie.
Fetal heartbeat @ 9 weeks - YouTube
Angea, dopiero Twojego edita doczytałam. Badz dobrej mysli, to na pewno dzidzius :*
Witam , od rana dziś przytulam muszle , nawet wody się napić nie mogę , juju niech to się wreszcie skończy .Na święta mam tylko ubraną choinkę , poza tym nic , co prawda na wigilię idziemy do teściów i moich rodziców ale w pierwszy dzień świąt mamy gości i nie ma wyjścia mąż będzie się musiał wykazać kulinarnie . Mam tylko nadzieję że będę mogła gdziekolwiek wyjść i nie spędzę świąt w toalecie : /
Angea - na pewno jest wcześnie by lekarz coś zobaczył , zawsze możesz zrobić betę
Angea - na pewno jest wcześnie by lekarz coś zobaczył , zawsze możesz zrobić betę
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Przepraszam, że nie odpisuje każdej z osobna, odpiszę później. Weszłam aby dać znać co do bety. Wynik 703 około 6 tydzień
ookatkaoo, przepraszam że to napiszę, ale dziwie się, że lekarze wprowadzają Ciebie w błąd. Robiłam dzisiaj betę i widziałam, że poniżej 5,3 kobieta zdrowa jest, ale niebędąca w ciąży. Później jak dam radę zrobię zdjęcie i pokaże.
ookatkaoo, przepraszam że to napiszę, ale dziwie się, że lekarze wprowadzają Ciebie w błąd. Robiłam dzisiaj betę i widziałam, że poniżej 5,3 kobieta zdrowa jest, ale niebędąca w ciąży. Później jak dam radę zrobię zdjęcie i pokaże.
Witajcie,bylismy dzis na zakupach. Teraz chwilę odpoczywam bo brzuch mnie ciagnie...
Lilith- jesli detektor Cie uspokoi to go kup. Ja czekam na ruchy. Wtedy mozna wreszcie sie uspokoic.
Natkusia- faceci to tylko faceci...nie zrozumieja nas. Dobrze,ze mamy forum i siebie Gratuluje 10tc.
Fiufiu- dla Waszego dobra to wszystko. Dasz rade.
Ja ostatnią @ mialam 26.10. Ale owu w 26dc i stąd inny wiek ciazy. Wiem,że w szpitalu patrza na om,wiec sama nie wiem.
Dzis wracając z zakupów bardzo slabo mi sie zrobiło. Już szukałam reklamówki na hafta do tego oblal mnie pot. Masakra.
Dorcia- jesteś? Wszystko ok?
Lilith- jesli detektor Cie uspokoi to go kup. Ja czekam na ruchy. Wtedy mozna wreszcie sie uspokoic.
Natkusia- faceci to tylko faceci...nie zrozumieja nas. Dobrze,ze mamy forum i siebie Gratuluje 10tc.
Fiufiu- dla Waszego dobra to wszystko. Dasz rade.
Ja ostatnią @ mialam 26.10. Ale owu w 26dc i stąd inny wiek ciazy. Wiem,że w szpitalu patrza na om,wiec sama nie wiem.
Dzis wracając z zakupów bardzo slabo mi sie zrobiło. Już szukałam reklamówki na hafta do tego oblal mnie pot. Masakra.
Dorcia- jesteś? Wszystko ok?
Witam nowe sierpniowe mamusie !!!
Gorgusia ...jestem. Od wczoraj nie miałam bólu brzucha...ale powrócił przed chwilką...więc albo się przepracowałam (jeśli zwykła krzątanina kuchenna i małe porządki to praca) albo za mało łykam MagneB6 ?
Ale cudowny taki dzień bez bólu...choć jak nic nie boli to się zastanawiam czy wszystko tam w środeczku jest ok !
A Ty jak się czujesz ?
Amelia a jaki magnez bierzesz ? Jaka dawka ?
Współczuję kochana mdłości...pewnie niedługi i ja do Ciebie dołączę !
Miłego wieczorku babeczki !
Gorgusia ...jestem. Od wczoraj nie miałam bólu brzucha...ale powrócił przed chwilką...więc albo się przepracowałam (jeśli zwykła krzątanina kuchenna i małe porządki to praca) albo za mało łykam MagneB6 ?
Ale cudowny taki dzień bez bólu...choć jak nic nie boli to się zastanawiam czy wszystko tam w środeczku jest ok !
A Ty jak się czujesz ?
Amelia a jaki magnez bierzesz ? Jaka dawka ?
Współczuję kochana mdłości...pewnie niedługi i ja do Ciebie dołączę !
Miłego wieczorku babeczki !
reklama