monia456
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-) ja dzisiaj na szczęście w dużo lepszym humorze i o wiele spokojniejsza
Domi88 współczuję kochana tego wstawania rano:-( Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 5 miesiąca na 3 zmiany także wiem co czujesz. Teraz mimo, że mam małego szkraba do 9 spokojnie pośpię:-) Przykro mi z powodu plamień. Sama wiem, że najmniejsze plamki a strachu co nie miara. Dobrze, że masz tak wspaniałego męża
Olciakk witam wśród nas i pamiętaj bądz dobrej myśli.
Ma_Dunia gratuluję udanej wizyty
An30 witam i gratuluję 2 kreseczek
Ewcol3 widać zdolne dzieciaczki pewnie po mamusi ;-)
-caroline- będzie dobrze zobaczysz
Annias to pracodawce masz super :-) tylko po zazdrościć i oby udało się z totolotkiem ;-)
jutka współczuję mdłości:-( i będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę
ookatkaoo1993 witam wśród sierpniowych mam:-)
Lilith fajnie że choć samopoczucie się polepszyło oby tak z resztą było sama teraz bym wcięła sernika
oszqrde &&&&&&& za teścik i dawaj szybko znać
Malusiolka znam to mam tak praktycznie cały czas
Natkusia kochana mam prośbę o zmianę terminu porodu na 10.08
Powiem Wam dziewczyny, że dzisiaj po wizycie to chyba nikt nie popsuje mi humoru Za kolejne kobietki trzymam kciuki &&&&& za wizyty.
Ogólnie tą ciąże odczuwam jakoś inaczej niż poprzednią, Ciągnie mnie na kwaśne strasznie. Jakoś mam tak mniej energii, Może dlatego, że przedtem pracowałam a teraz siedzę w domu. Co prawda mam mojego szkraba na etapie wchodzenia wszędzie gdzie się da i biegania ale pewnie wiecie o co mi chodzi.
Dobra ja zmykam. Mam nadzieję, że odpisałam każdej a jak nie to poprawię się następnym razem
Domi88 współczuję kochana tego wstawania rano:-( Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 5 miesiąca na 3 zmiany także wiem co czujesz. Teraz mimo, że mam małego szkraba do 9 spokojnie pośpię:-) Przykro mi z powodu plamień. Sama wiem, że najmniejsze plamki a strachu co nie miara. Dobrze, że masz tak wspaniałego męża
Olciakk witam wśród nas i pamiętaj bądz dobrej myśli.
Ma_Dunia gratuluję udanej wizyty
An30 witam i gratuluję 2 kreseczek
Ewcol3 widać zdolne dzieciaczki pewnie po mamusi ;-)
-caroline- będzie dobrze zobaczysz
Annias to pracodawce masz super :-) tylko po zazdrościć i oby udało się z totolotkiem ;-)
jutka współczuję mdłości:-( i będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę
ookatkaoo1993 witam wśród sierpniowych mam:-)
Lilith fajnie że choć samopoczucie się polepszyło oby tak z resztą było sama teraz bym wcięła sernika
oszqrde &&&&&&& za teścik i dawaj szybko znać
Malusiolka znam to mam tak praktycznie cały czas
Natkusia kochana mam prośbę o zmianę terminu porodu na 10.08
Powiem Wam dziewczyny, że dzisiaj po wizycie to chyba nikt nie popsuje mi humoru Za kolejne kobietki trzymam kciuki &&&&& za wizyty.
Ogólnie tą ciąże odczuwam jakoś inaczej niż poprzednią, Ciągnie mnie na kwaśne strasznie. Jakoś mam tak mniej energii, Może dlatego, że przedtem pracowałam a teraz siedzę w domu. Co prawda mam mojego szkraba na etapie wchodzenia wszędzie gdzie się da i biegania ale pewnie wiecie o co mi chodzi.
Dobra ja zmykam. Mam nadzieję, że odpisałam każdej a jak nie to poprawię się następnym razem