reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny:-) ja dzisiaj na szczęście w dużo lepszym humorze i o wiele spokojniejsza:tak:
Domi88 współczuję kochana tego wstawania rano:-( Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 5 miesiąca na 3 zmiany także wiem co czujesz. Teraz mimo, że mam małego szkraba do 9 spokojnie pośpię:-) Przykro mi z powodu plamień. Sama wiem, że najmniejsze plamki a strachu co nie miara. Dobrze, że masz tak wspaniałego męża:tak:
Olciakk witam wśród nas i pamiętaj bądz dobrej myśli.:tak:
Ma_Dunia gratuluję udanej wizyty:happy:
An30 witam i gratuluję 2 kreseczek:tak:
Ewcol3 widać zdolne dzieciaczki pewnie po mamusi ;-)
-caroline- będzie dobrze zobaczysz:yes:
Annias to pracodawce masz super :-) tylko po zazdrościć i oby udało się z totolotkiem ;-)
jutka:) współczuję mdłości:-( i będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę
ookatkaoo1993 witam wśród sierpniowych mam:-)
Lilith fajnie że choć samopoczucie się polepszyło oby tak z resztą było:tak: sama teraz bym wcięła sernika :-D
oszqrde &&&&&&& za teścik i dawaj szybko znać:tak:
Malusiolka znam to mam tak praktycznie cały czas:szok:
Natkusia kochana mam prośbę o zmianę terminu porodu na 10.08:tak:

Powiem Wam dziewczyny, że dzisiaj po wizycie to chyba nikt nie popsuje mi humoru:tak: Za kolejne kobietki trzymam kciuki &&&&& za wizyty.
Ogólnie tą ciąże odczuwam jakoś inaczej niż poprzednią, Ciągnie mnie na kwaśne strasznie. Jakoś mam tak mniej energii, Może dlatego, że przedtem pracowałam a teraz siedzę w domu. Co prawda mam mojego szkraba na etapie wchodzenia wszędzie gdzie się da i biegania:szok: ale pewnie wiecie o co mi chodzi.
Dobra ja zmykam. Mam nadzieję, że odpisałam każdej a jak nie to poprawię się następnym razem:tak:

reklama
MONIA zmienione na 10.08

Ja dzisiaj jestem cały dzień nie do życia.. mdłości męczą :-( nawet obiadu nie zjadłam :sorry2:

Nadzieja na lepszy dzień.

Przepraszam, że nie odpisze ale nie mam sił ..

Mykam do wyrka. Dobranoc :*

Bafinka- ja tez nie mam zadnych uciazliwych objawow. To moja pierwsza ciaza i sie obawiam czy na pewno wszystko jest ok.

oszqrde trzymam kciuki za test i życzę II kreseczek :-)
natkusia odpoczywaj i oby już nie męczyło
bafinka, annias ja też nie mam żadnych męczących objawów i gdyby nie brak @ to nawet nie wiedziałabym że jestem w ciąży:blink:

Witam porannie sierpnióweczki:p

Ja już na nogach bo spać nie mogłam tak się boję o te wyniki Bety że chyba zaraz zawału dostane... będę dzwonić już o 12 do labo się
dowiadywać. Głowa mnie coś strasznie boli, mam godzinkę zanim moja mała wstanie i piję kawkę, jak wstanie to zabiorę się za sprzątanie, brat z bratową zrobili niespodziankę mieli być w sobotę a już wczoraj byli w Pl i dziś koło południa mają mnie odwiedzić, A taki mam syf na chacie, wg jakoś tak dziwnie czuję się jakby był wrzesień- październik zero kompletnie zero Uczucia Świąt, zero Śniegu... małż mówi że chyba chociaż sobie okna tym sztucznym spryskamy:0
U nas na święta ma być do +10 stopni. Szok Normalnie. Chciała bym żeby chociaż właśnie na Święta spadł, już nie pamiętam kiedy W Święta padał śnieg:]

Czy któraś z was już choinkę ubrała?
Ja bym chciała, i może bym tą "Magię" Świąt w końcu poczuła ale u mojego m tradycja taka że choinkę się kupuję w Wigilię...

Prezent dla córki w drodze zamówiony kurierem w poniedziałek mam nadzieje że do piątku dojdzie., my chyba jako tako sobie prezentów nie kupujemy bo stwierdziliśmy że teraz jak już prawie mamy cud w drodze( mówię prawie bo te wyniki Bety ) czekamy:D chyba sobie kupimy wspólny prezent do domu, chcielibyśmy fotele do ławy:)

Bardzo przepraszam że jeszcze tak nie odpisuję każdej w sensie że nie odpowiadam bo po prostu nie znam was jeszcze muszę się zadomowić na tym wątku...:p
Nie znam waszych nicków tak do końca, w sumie też mi tak dziwnie bo nie jestem z wami od samego początku:D że tak to ujmę.

A co do objawów to powiem tak, więcej mogłam dopatrzeć się w zeszłym cyklu, teraz kompletnie na to nie zwracałam uwagi ...Jestem tylko trochę śpiąca, jakby więcej przemęczona, bolą plecy i głowa. Nic poza tym, Z córką jak byłam w ciązy to tylko poczułam mięso i już kibel a teraz nic, a praktycznie w poniedziałki środy i piątki robie mężowi mięso na obiad:p

Miłego dnia kochane:-*

Ookatkaoo1993: My zrezygnowalismy z zakupu prezntow bo nie mamy do tego glowy. Mam jedynie kilka z nich a ta nasza "cud niespodziewajka" jest najlepszym prezentem :-)
Z twojego postu tak wywnioskowalam, ze z miesem to raczej jestes na bakier, jestes wegetarianka? Pytam bo ja sama nie jem zadnego miesa juz ponad 17 lat.

Annias- Niee... chodzi o to że ja jem mięso ale nie dużo, jak zaszłam w ciąże z córka to jak poczułam że moja teściowa dusi mięso czy cokolwiek z niego robi od razu kibel, przez pierwsze 4 miesiące to wisiałam na kiblu...

A powiedz mi kochana "niespodziewajka" to dlatego że nie chcecie znać płci dziecka do samego porodu czy jak? I ile jeżeli można wiedzieć ma twoja pierwsza pociecha?

Jestem w 8smym tygodniu dopiero :-) a niespodziewajka bo szczerze mowiac nie bylamplanowana, albo raczej byla na przyszly rok. Ale jak tylko mi sie @spoznial to oboje z mezem skakalismy z radosci. :-)

Witam czwartkowo, wybaczcie ale nie mam sily doczytac, mam nadzieje ze u was wszystko ok. Ja mecze sie od wczoraj z okropnym bolem glosy. Nie takim migrenowym ale takim z tylu glowy, po prostu jakas masakra, ledwo funkcjonuje. Cale szczescie dzisiaj ostatni dzien w pracy i bede miala weekend.

reklama
oszqrde, szkoda ze nie zatestowalas z porannego moczu. Mi popoludniu test wyszedl dopiero w 11dpt no ale ja z blizniakami i to wtrdy taki bladzioch wyszedl.

Do góry