reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam dziewczynki :* Dzisiaj o wiele lepiej się czuje. Nawet naszła mnie ochota aby zrobić na obiadek gulasz z ziemniaczkami i marchewką :D A jak u Was dzisiaj z obiadkiem?

natkusia <przytul> dobrze, że mdłości przeszły :*

ookarotkaoo, nie z antykoncepcji, tylko ze Staraczek 2013 Naprawdę nie pamiętasz:(? &&&&&& za betkę :* Ja na betę lecę 22.12, a 28.12 kolejna wizyta u mojego ginekologa :) Jeżeli jest jak mówił mi wczoraj, że to dopiero 3 tydzień, to jeszcze wyjdzie, że będę wrześniową mamą :p

reklama
Co do fenomenu Ferbiego to dowiem sie jak maly go otworzy heheh jedno jest pewne , cena nie jest fenomenalna :-(

Dziewczyny przepraszam że z innej beczki , ale czy z Was tez tak leci sluz ??? (Sorki za doslownosc )

Elo elo dziewczyny to już dołaczam tak chyba oficjalnie! Beta to juz tylko formalnośc dziś 3 test II kreski po 2 minutach dziś wyszła i sikałam o 11 jakos:D

Termin mi owu wyznaczyl na 30 sierpien :szok:

Malusiolka a tobie za którym razem się udało?

Witam dziewuszki, dzis z o wiele lepszym samopoczuciem, moze to dzieki nowym lekom od poloznej.
Trzymam kciuki za wszystkie bety no i Domi, dobrze kochana ze plamienie bylo malenkie i przeszlo. Moze wesz sobie dodatkowa lutke, bedziesz spokojniesza. Tule Cie mocno :*
My mamy 2 furbiasy boom czekajace na otwarcie. Cora wie, ze dostanie i juz nie moze sie doczekac ;p Drugi bedzie moj :D
Ikee rowniez uwielbiam! Mam ja 10 minut drogi z domu autostrada. Wszystkie rzeczy w domu sa z niej. W polsce nigdy w ikei nie bylam :)

Witam wszystkie mamusie :)

Ewaelinka84 Jeśli masz na myśli biały wodnisty śluz to możemy sobie rękę podać, mam go od owulacji.

Jutka i Natkusia Trzymam za was kciuki z tymi mdłościami, mnie też męczą.
Jutro mam już wizytę, cieszę się, wierzę, ze wszystko jest dobrze. Inaczej nawet nie zamierzam myśleć.

Witam , dziękuję za przyjęcie i rady dot. mdłości :) , mnie chyba też pomaga tylko jedzenie : / , i w ten sposób przez dwa tyg przybyło mi 2 kg , strach pomyśleć co będzie dalej :(

Caroline - życzę spokojnej ciąży , trzymam kciuki

Natkusia - ikea to mój ulubiony sklep :)

Ewciol3- super , też by mnie duma rozpierała :)

Olciakk- myśl pozytywnie , wszystko będzie dobrze !

Ookatkaoo- trzymam kciuki .

Natuśka , Domi88 - ja codziennie od prawie 2 tyg budzę się z mdłościami , jak coś zjem to trochę przechodzi , najgorsze jest to że mam zrobić badania na czczo , nie wiem jak dojadę do przychodni ..

Ojaka - z tego co mi wiadomo , ciężarne nie mogą pracować dłużej niż 8h

Ewaelinka - u mne bez wkładki się nie obejdzie .

miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Pamietam fenomen Ferbiego juz raz kiedys sie pojawil. Moje mlodsze kuzynki o nim marzyly- jakies 12 lat temu! Oczywiscie postawily na swoim. Wiem, ze wtdy oczywiscie naistotniejsza rzecza bylo zeby byl oryginalny (sprawdzaly metke) a nie jakas podroba ;-) jak to teraz wspominam to smiech na sali, ja na szczescie prezenty juz mam z glowy, a najwiekszy i tak. Edzie dla wszystkich jak ich w Wigilie poinformuje :-) na razie wie tylko moja mama bo jest lekarzem i zawsze wszystko o mnie wie. :-)

Witajcie,ja miałam mała z rana a teraz jest ok. Byliśmy z Papierkiem na spaceru. Teraz Malec śpi,a ja biorę się za gotowanie i porządki. Coś tam zdarzy zrobić....
Śluz i ja mam- biały.
Natkusia- ja mam w planach pracować tak długo jak będę mogła. Jeśli wszystko będzie ok to nawet do końca.
Czujecie już święta? Ja ani ciut ciut....
Mam smaka na beze z malinami...

reklama
Do góry