reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hejka :-)

Dzisiaj obudziłam się bez mdłości :-D jest dobrze ;-)

OKATKAO wkręcisz się za chwilę w wątek :-) ja ubieram choinkę w weekend :tak: &&&& za betę i czekamy na wieści!!

ANNIAS to macie piękny prezent na święta :-)

DOMI współczuje bólów głowy <tulę>

OSZQRUDE &&&&&&&&&& za II kreski !!

ja dzisiaj robię na obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym mhmm ale mnie wzięło :-D

reklama
Witam kobietki. Wiem, że pogoda nie zwiastuje tego najpiękniejszego święta, ale postarajmy się odpowiednio nastroić. Ja puszczam kolędy od rana, a jak dziewczyny wracają ze szkoły do grają kolędy na gitarach. Ustroiłam już dom, choinka będzie sztuczna, ale to już ostatni raz. W przyszłym roku już będziemy mieszkać w większym mieszkaniu. chciałam wybrać garderobę na święta, ale może tym sobie nie będę psuć humoru (mam wrażenie, że już przytyłam :baffled:). jakoś tak czuję się szczęśliwie i taki nastrój wam przekazuję.
Ps. dziś wizyta o 14, dam znać co i jak po powrocie, trzymajcie kciuki :-D

ja dzisiaj jak sierota sie wybralam do pracy bez obiadu, na przerwie bede musiala do sklepu jechac i cos sobie kupic :-)

Ewcol, &&&& za dzisiejsza wizyte.

Natkusia, ja dzisiaj rano obudzilam sie z burczacym brzuchem z glodu ;)

Domi88 Dziękuję kochana, jestem z Tobą i wypędzam ten ból głowy

oszqrde Uśmiechnij się, mi pierwsze testy na czczo i w dzień planowanego @ wychodziły bardzo słabe. Dopiero 5 dni po @ dwie gruby kreski. Więc może u ciebie też owu się przesunęła i jest jeszcze mało hormonu. Daj sobie czas i spokoju życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia, mnie też na kwaśne bierze. Przed snem zapachniało mi delicjami (mój mąż jadł) i chciałam się poczęstować, ale jak wzięłam do buzi kawałek to od razu niedobrze mi się zrobiło ;/ Nie mogę nic słodkiego jeść :szok:

Domi, ja wczoraj prosiłam M żeby kupił mi kanapkę grecką jak będzie wracać z pracy, bo miałam ochotę. Kupił, zjadłam i co z tego jak po 20 minutach znowu głodna :baffled: Non stop bym coś jadła, ale staram się uważać żeby znowu za dużo nie przytyć.

Natkusia, ja choinkę też w weekend ubieram. Mieliśmy mieć w tamtym tygodniu, ale nie było na tyle czasu. Ładny suwaczek :) Prawie 9 tydzień. U mnie nie wiadomo, który dokładnie, ale na razie dałam taki malutki :) Wszystkiego dowiem się w sobotę po świętach :)

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że tak rzadko odpisuję, ale czuję się po prostu fatalnie. Poczytuję wasze posty, ale nie mam na nic innego siły. Wymiotuję, zasypiam w pracy- dziś się o zgrozo spóźniłam, bo nawet budzika nie słyszałam :szok:! Zgaga, ciągle mam dreszcze, ból brzucha, z kilku metrów czuję wszystkie zapachy (jak zwierzę w lesie;-)) i wyjątkowo mocno zaprzyjaźniłam się z sedesem...

Choinka ubrana, karp zamówiony, a tu słońce, cieplutko i zero atmosfery świątecznej...

Macie jakiś dobry sposób na zgagę?

oszqrde, mi testy dość długo nie wychodziły. Ja miesiączkę miałam 24.10, a lekarz mówi, że dopiero 24.11 mogłam zajść w ciąże. Więc nie ma co się na zapas martwić, bo może to jeszcze za wcześnie i dlatego też test nie wyszedł. &&&&&&&&& za II kreseczki :)

ewcol, powodzenia :)

jjm, ja na zgagę brałam Reni. Tak to nic mi nie pomagało.

JJM migdały są dobre i mleko :-)

MALUSIOLKA no w szoku jestem :szok: ogólnie Maluch jest młodszy o tydzień niż w suwaczku ale gin liczy mi wg OM więc zaraz kończę 9t :-D

EWCOL proszę Cię nie pisz posta pod postem. Jest funkcja EDYTUJ jak chcesz coś dodać :-)

OSZQRDE mąż znalazł ładne pieczarki więc sos będzie :-D

Natkusia, wcześniej byłam przekonana, że prawidłowe wyliczenie porodu jest z OM, ale odkąd zmieniłam lekarza wiem, że tak nie jest. Gdyby tak było byłabym w 8 tygodniu i serduszko by biło, a prawie nic nie widać. Martwię się tylko tym, że lekarz datę porodu da mi o miesiąc niżej, a mój organizm zgłupieje i urodzę wcześniej ;/ Pierwszy raz tak mam, że tyle czasu od @ a ciąża bardzo wczesna.

reklama
MALUSIOLKA u Ciebie jest trochę inaczej :-) jak różnica jest 4-5tyg no to tak się liczy :tak: a u mnie jest różnica kilku dni co pewnie się wyrówna w późniejszym czasie :-) z Michaśkiem tez tak miałam.. na początku miałam różnicę 10 dni i potem mi się zmniejszała. Mój gin patrzył na termin z USG ale już w szpitalu i inni lekarze patrzeli na OM. Więc teraz stwierdziliśmy, że jak jest taka mała różnica to trzymamy się terminu OM a jak Maluch okaże się jeszcze młodszy to wpiszemy termin z USG :-)

OSZQRDE a kiedy masz termin @?

Do góry