reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No to ten sluz to raczej normalnosc , pytalam bo nie kojarze z pierwszej ciazy , a jest to troche uciazliwe bo wychodzac z psem na spacer mam uczucie ze mam mokro i co wracam do domu to zagladam w gacie czy tam wszystko ok , boje sie czy tam wiecie nie zobacze innego koloru ,,, normalnie wariuje heheh takze wielkie caluski dla Was bo ulzylo mi , ze nie jestem z tym sama :-)

Co do ikei ja tez mam w miare blisko -jeden zjazd z autobany , tylko ze ja tam uwielbiam jezdzic po te wszystkie pierdulki i swieczki no i obowiazkowo po zakupach hod-dog hihihi ikea ma najleprze w calych de :-)

Annias ale sie usmialam z tych metek hahah

Gorgusia ja tez nie czuje ducha zblizajacych sie swiat chodz mimo plus 12 stopni grzeje sie przy kominku i podziwiam moje choinkowe dzielo -to to jednak nie to :-(troche mrozu by sie przydalo i bialego puchu

Ostatnia edycja:
reklama
LILITH dzięki kochana za pamięć. Byłam na mieście po resztę prezentów, 2 godz połaziłam i tak się zmęczyłam, jakbym cały dzień latała. Teraz jestem u mamy, leże na kanapie i zdycham. Potem was ponadrabiam. A Ty jak się czujesz?

hej sierpnióweczki:) a ja nie mam żadnych uciążliwych objawów i aż sie martwię...
dzię byłam na pierwszej wizycie u gina i potwierdził ciąże ale fasolka jest bardzo mała i jeszcze serduszka nie słychać:( trochę sie martwię... do tego nie mogę się zdecydować na lekarza mam wrażenie że wszyscy lecą na kase i żadnemu nie zależy na pacjentce......
ewelinka ja też mam duuużo śluzu ale to normalne..

judka bardzo mi przykro że aż tak sie męczysz może szybko przejdzie..oby:)

kahaka dzieci to jednak mają fantazje:) mój synek codziennie całuje mnie wieczorem w brzuch i ściska mocno i mówi ze kocha dzidzi po czym znienacka i wkłada mi palce w brzuch.. taki jest kochany starszy brat:)

Hej kochane ja na chwilę dać znać, że już po wizycie - na wątku wizytowym opisałam:-) Wpadnę jeszcze wieczorkiem nadrobić i odpisać Wam :tak::-*

Kahaka no troszku sie juz niepokoilam ;/ A poza zmeczeniem wszystko w porzadku?
Czuje sie jak wczesniej, ale odebrałam dzis wyniki i wszystko poza kreatynina poki co jest dobrze. Kolejne badanie bedzie wazniejsze, bo juz po tym jak wymioty zaczely sie na calego.

Ewaelinka Ty jestes w UK prawda?

Co do sluzikow to sie nie martwic, moze byc duzo, moze byc bialy i to zupelnie normalne. O ile pamietam, nie powinien byc rozciagliwy bo to chyba oznaka spadku progesteronu. Któras potwierdzi?

U mnie dzis zupka dyniowa na obiad, postanowilam wchlaniac wszystko w takiej postaci. Ale nie ukrywam, ze zjadlabym sernik! mniam :D

Witajcie dziewczyny!
Nie bylo mnie ostatnio bo moc przygotowan przed Swietami, a ze cala moja rodzinka sie do nas zlatuje w tym roku to mam wiele na glowie:)
Przeczytalam wasze wszystkie posty ale wybacznie, ze nie odpisze ake nie mam sil. Wczoraj upieklam i ozdobilam pierniczki i jak tylko zapach sie po domku rozszedl to poczulam sie bardzo swiatecznie i usmiech sam mi na twarzy sie pojawil. Barsz z uszkami chodzi za mna non stop, juz nie moge doczekac sie wigilli!!! Tak sie sklada ze jedyne co moj organizm przyjmuje to banany i zupy wiec duzego wyboru nie mam:D Jutro mam ostatni dzien w pracy a potem do 2 stycznia urlop, a w piatek jade na pierwsze badania i juz nie moge sie ich doczekac!!
Jupi!!!

Sniegu moze w Anglii nie ma ale Swieta beda pelna para:) (Sorrki za brak polskich znakow, strasznie mnie to denerwuje, a zmienic ni jak;:angry: )

reklama
Do góry