Ewaelinka84
Fanka BB :)
No to ten sluz to raczej normalnosc , pytalam bo nie kojarze z pierwszej ciazy , a jest to troche uciazliwe bo wychodzac z psem na spacer mam uczucie ze mam mokro i co wracam do domu to zagladam w gacie czy tam wszystko ok , boje sie czy tam wiecie nie zobacze innego koloru ,,, normalnie wariuje heheh takze wielkie caluski dla Was bo ulzylo mi , ze nie jestem z tym sama :-)
Co do ikei ja tez mam w miare blisko -jeden zjazd z autobany , tylko ze ja tam uwielbiam jezdzic po te wszystkie pierdulki i swieczki no i obowiazkowo po zakupach hod-dog hihihi ikea ma najleprze w calych de :-)
Annias ale sie usmialam z tych metek hahah
Gorgusia ja tez nie czuje ducha zblizajacych sie swiat chodz mimo plus 12 stopni grzeje sie przy kominku i podziwiam moje choinkowe dzielo -to to jednak nie to :-(troche mrozu by sie przydalo i bialego puchu
Co do ikei ja tez mam w miare blisko -jeden zjazd z autobany , tylko ze ja tam uwielbiam jezdzic po te wszystkie pierdulki i swieczki no i obowiazkowo po zakupach hod-dog hihihi ikea ma najleprze w calych de :-)
Annias ale sie usmialam z tych metek hahah
Gorgusia ja tez nie czuje ducha zblizajacych sie swiat chodz mimo plus 12 stopni grzeje sie przy kominku i podziwiam moje choinkowe dzielo -to to jednak nie to :-(troche mrozu by sie przydalo i bialego puchu
Ostatnia edycja: