reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Monya - wiem :) tylko o taką pozycję zazwyczaj chodzi . Może z nim pogadaj :-) , ja się od 2 tyg męczę , przy dłuższym siedzeniu lub staniu okropnie mnie boli prawy bok , i nie powiem miło by było jakby sobie znalazł inną miejscówkę :)

Madison - że Ci się chciało :) , mam lateksowy i jest ok , wady ? cena :-)

reklama
Fiuu mąż spadł z ostatniego stopnia na schodach. Po prostu złe stanął i jak sie okazało skręcił kostkę. Teraz ma odpoczywać wiec w ramach tego relaksu zrobił grilla na działce wlasnie wróciliśmy obzarci karkowka i kiełbasa.

A my dziś na meczu Legia- wisła byliśmy. Antek baaaardzo się emocjonowal i kopał aż pisnęłam kilka razy. Wydaje mi się że jest nadal głową w dole. Kopie głównie z prawej strony brzucha.

witam:rofl2:
ja dzis cos cala noc spac nie moge,Aleksi daje kopy takie tez przez cala noc ze hej...nocne dziecko chyba bede miala:baffled:
poszlam wiec po laptopa bo mi sie nudzi:-D

mi tez polozna po porodzie w domu kazala krocze pokazac..to chyba standard.musza sprawdzic czy jest ok...jakos specjalnie mnie to nie szokowalo .....
w calym domu wali mi silikonem,mam na full otwarte okno bo wytrzymac sie nie da....niech ten remont sie juz konczy.....

Witajcie
Karaiwina -mam nadzieje ze kostka meza szybko wroci do sprawnosci !zdrowka dla niego !!!
Gorgusia u mnie w domu tez pilka na pierwszym miejscu meza ,,,my to chetnie na borussie jezdzimy :-)
Carine witaj wczesna pora,takie opary nie sa zdrowe ,ubierz sie i wystaw na swierze powietrze

Dziewczyny tak wstalam dzisiaj z takim niefajnym uczuciem :-( tak sobie mysle ze pisze caly czas jak jest tu u mnie i moze wy tego nie chcecie :-/ napiszcie mi prosze jak tak jest ,ale dla wytlumaczenia ja to tylko czysto porownuje i pisze albo pytam z ciekawosci ..

A jeszcze co do poloznej to mnie tez zaskoczyla jak kazala mi majty sciagnac hihihi nie spodziewalam sie tego ,ale przezylam ......mi bardziej glupio bylo jak przyszedl weekend ona u mnie w sobote rano jest a za drzwiami tam i spowrotem ktos sie kreci ,a ja mowie ze dzis mamy dodatkowego goscia bo Micha wczoraj oblewal narodziny malego i kuzyn spal u nas ,a ona i prawidlowo ,,,,ale jak potrzebowala wody i poszla ze mna do kuchni a tam stoja zwloki dwoch mężczyzn w samych slipkach to mi bylo tak glupio ,ona sie tak zaczela smiac ,ze widac ze syn zostal porzadnie oblany -myslalam ze ich zatlucze ;-)

Witam sie i ja,
Ewaelinka pisz co chcesz i kiedy chcesz, po to masz nas a my Ciebie, gdzie znajdziesz takie jak my;-), a teraz spadam czytac wczorajsze 7stron:szok:

Hej hej
O dziwo jestem już wyspana :O reszta rodziny jeszcze śpi.
dziś jedziemy na wesele do Radomia, Agatka zostaje z moją mamą.

Ewaelinka pisz pisz co chcesz :)
W poniedziałek jest ten pogrzeb. Moja mama mówi, że mam nie iść, bo ja z tych mocno przeżywających i teraz się zastanawiam. Fakt, że jakoś mi się nie spieszy, żeby tam iść. Może tylko męża wyślę.
W ogóle wszystko na raz mamy - w poniedziałek też mamy od rana ekipę od szafy. W końcu po 4 latach będę mieć szafę z lustrem :D do tej pory miałam tylko lusterko w łazience, a żeby zobaczyć więcej niż głowę, przeglądałam się w piekarniku...:D

MAdruszka milej lektury :-)
Kahaka -udanej zabawy !!
A nad pogrzebem zastanow sie ,bo to naprawde sporo emocji ,ktore akurat nie sa Ci teraz potrzebne tym bardziej ,ze jestes z tych bardzo przezywajacych .
A co do piekarnika to sie usmialam heheh udana jestes :-)

Ja zaliczylam pilates wanienny -masakra -na Was tez tak dzialaja hormony ,ze musicie sie tak czesto kosic ??:-/
Dziś w planach popoludniowych mamy zamiar jechac po lozko i moze jakies komody dla malego do pokoju no i farbe lateksowa :-D jejku dwa lata tu mieszkamy a tam te sciany wygladaja jak z przed wojny no i trzeba mu zrobic jakos ten pokoj

Witam się serdecznie z rana i ja. Pierwszy raz przez całą ciążę wczoraj naprawde się obrzarlam jak swinia.4 kawalki domowej pizzy banana i loda na patyku do tego. Po pizzy zachciało mi się strasznie owoca. A po owocu cos slodkie. Jeju ze dwie godziny sie meczylam.
Ewa ty chociaż możesz powiedzieć jak jest u ciebie, bo ja niebardzo hihi. Na nastepnej wizycie bede sie starała dowiadywać. Tak co bym na idiotke niewyszla.
Jesli chodzi o pogrzeb, ciężarna niepowinna chodzić na żaden. To są zbytnie emocje dla niej i dziesiątka.
Kahaka ja tez dlugo bez dużego lustra zylam hihi. Ja to sie szlam w samochodzie przygladac.
Leze sobie w wyrku, tu dochodzi 8 a mi sie nic niechce. synek po 2 chce isc na jakas wycieczkę z kościelnego kolka, maja wrucic kolo 7 a ja niechce byc w sobote sama :'( ... ślubny zaraz znika do pracy bedzie okolo11 w nocy. I co ja mam sama robic?

reklama
Anna jak to co :) Plotkuj z nami :)

Dzień dobry.

Ewaelinka bardzo lubię Twoje wpisy wiec się nie krępuj ;)

Do góry