Dzien dobry!
Ja sie wczoraj spielam i zrobiłam sporo zakupów w necie, umowilam usg ok 30tc i przesunelam z musu wizyte w szpitalu. Moja TO DO lista wreszcie drgnela.
I wszystko na leżąca, brzuch odpocząl przez te dwa dni i jest super, ale ja sie boje zaczac znowu normalnie działac.
Mam jeszcze dwa ważne 'projekty' przed porodem - riiiisercz przedszkoli dla synka na za ok rok i niania... Niania staje sie coraz pilniejszym tematem.
Amelia - ja za nasz tez zapłaciłam majatek, termoelastyczny, miał byc dla 3 dzieci po-ko-lei!
Ale one moga zakłócać działanie monitorów oddechu jakby co i na wszelki wypadek szukam jakies porządnej alternatywy dla tamtego wyboru i trafiło na lateks
tylko boje sie wydać kasę i znowu odkryć, za jest jakies 'ale'. W cholerę drogie te materace.
Caltha - gratuluje udanego zakupy wozka
Kahaka - zrób tak jak czujesz. Pogrzeb to na pewno nie jest idealne miejsce dla wrazliwej ciężarnej, ale przecież sa osoby, na których potrzebach poprostu nie mozna nie byc.
Ewaelinka - pisz, pisz, powiew Zachodu zawsze sie przyda
Ja sobie pozazdroszcze, pozaluje, ze u nas taka rozpierducha, ale ja juz sie przekonałam, zem patriota okropny i moje serce należy do tej ziemi, kultury, tradycji.
Natkusia - oszczędzaj sie i lez, mi bardzo pomogło. A juz byłam jedna noga w aucie do szpitala ze strachu.
Ja wciaz w łóżku, chłopaki pojechali na zajęcia dla małego i zabrali teściowa, zeby sobie popatrzyla i sie powzruszala
Miłego dnia, bez żadnych dolegliwości!