reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ja jednak tez wybralam sie na spacer z moimi chlopcami bo pogoda sie zrobila. Weekend majowy sie zaczal to nad jeziorem wszystko pootwierane, a ludzi jakby cos za darmo rozdawali. Zjadlam deser lodowy :) a teraz znowu grzecznie leze bo juz czulam ze mnie ciagnie w dole...

ja biore magnez 2x1 i lutke dopochowo 2x2
co do wagi to startowalam z 56kg i aktualnie wg mojej wagi mam 62 kg juz wiec 6 kg bo przodu. Coraz szybciej rosne bo do 16 tyg mialam 0 na plusie i bylo mi z tym tak dobrze:rofl2: zobaczymy ile waga u poloznej wskaze za tydz!

reklama
Wysoka, dość :) Bo jakieś 179 cm. Mam tylko nadzieję, że nie będę tyła tak jak w tym miesiącu do końca ciąży ;) Bo przez ostatni miesiąc przybrałam najwięcej bo 4 kg. A przez ten miesiąc od początku ciąży najwięcej się ruszałam, o zgrozo :) Dlatego lekarz się śmiał, że u każdej pani wczoraj było widać święta :)

Ja też leżakuję. Miałam się przejechać do centrum pospacerować, ale jakoś mi się samej nie chciało.
Teraz próbowałam zrobić zakupy w aptece gemini, ale coś nie hula tak jak trzeba bo mi produktów do koszyka nie dodaje :)

Nie lubię takich tematow hihihi.... Są takie niewygodne.... a ja dziś zjadłam pół czekolady :)

Kochane wy w porównaniu ze mną jesteście laski:) ja startowałem z waga 92 kg, a dzis już jest 100. Miałam nadzieje jej nie przekroczyć, ale niestety nie uda sie :/

Jestem ciekawa co z beetka. Mam nadzieje, ze mały jeszcze siedzi...

Hej
My cały dzień siedzieliśmy na działce. Wróciłam i od razu szukałam wieści od beetki...

U nas zrobiło się momentalnie zimno.

Karaiwina ja też tak startowałam ale do 100 na razie nie dobiłam choć myślę, że raczej ją przekroczę:zawstydzona/y:
A tu znalazłam zdjęcie z poprzedniej ciąży jakieś 2 tygodnie przed porodem:-D więc ewaelinka nie masz co się martwić:-)
Zdjęcie0044E001.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0044E001.jpg
    Zdjęcie0044E001.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 60
Hejka :-)

My wróciliśmy niedawno z działki ahh ale mi było dobrze tyle na świeżym powietrzu :tak: choć nic nie robiłam to i tak wróciłam zmachana :sorry2: Michasiek już śpi i zaraz dołączam do niego ;-)

Dla mnie waga jest tematem tabu - strasznie mi leci.. wiem, że po porodzie dam sobie radę ale i tak jestem przerażona :baffled:

widziałam, że u beetke choć troszkę lepiej uff.. oby do przodu :tak: na działce co chwilę zerkałam na wiadomości..

Lecę do wyrka.. Dobranoc :*

Monia ok zgodze sie ze brzusio tez mialas spory ,ale po buzi wygladalas slicznie ,kwitnaco .... a ja bylam tak spuchnieta ze oczu nie mialam ,zreszta srac wage byle nasze dzieciatka mialy dobrze ,a pozniej zalozywy watek "sierpniowki wracaja do formy " :-)

Brzuch miałam mega wielki i teraz jest tak samo:tak: ale tak jak mówisz najważniejsze, że z maluszkami ok. A co do wątku o odchudzaniu to jestem jak najbardziej za:-)

reklama
Do góry