reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ja juz w domku:-) ciezki dzien , jestem padnieta .

U nas juz sezon na arbuzy,melony itp- musielismy kupic :-Dale najbardziej do mnie krzyczaly i pachnialy nektarynki i brzoskwinie :-D mniaaaam:tak:

Dalam d krawca uszyc ten pas ciazowy bo juz sie nie dopinam w spodniach i fajnie mi to zrobil, jak narazie jestem zadowlona,pewnie bedzie mi goraco ale lepiej tak niz z brzuchem na wierzchu latac.
Czekam na wiesci od betki

reklama
Madison tak przytylam 35 kg a wage zrzucalam dluuugo bo etapami ,dopiero dwa lata temu zeszlam do wagi z przed ciazy ,,,bylo mi bardzoooo ciezko ,a i tak Oli urodzil sie w 37 tygodniu ,bylam jak wielka toczaca sie kula i wszystko mnie bardzooo bolalo -dwie koldry miedzy nogi do spania :-/ az ciarki mi przechodza jak to wspominam ,ale dopiero mam 4 na plusie takze moze uda mi sie przez ta ciaze przebrnac lagodniej :-)

Przepraszam ze post pod postem ,ale Madison specjalnie dla Ciebie dowod ,na zdjeciu 7 miesiac na jakies 3 tyg przed porodem ,,,,mozecie sie posmiac ale to byla tragedia

Załączniki

• 1398960462497.jpg
    1398960462497.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 65
Aaaaa Ania ja wazylam juz wtedy 85 kg !!!!!!!!nie umialam palcami ruszac mialam tak spuchniete ,a twarz jak wielka pilka

Żadna "tragedia"...ja teraz ważę 84 kg ;) Oczywiście, że tragedia :-D bo czuję się bardzo ciężko ;-)

Też uważam, że bardziej przesadzasz z opisem niż wygląda na zdjęciu.

Ja biorę magnez 3x2, ale to dlatego że z tego stresu mam skurcze łydek i chyba wcześniejsze proporcje słabo się przyswajały. Lutkę biorę 1 pod język do 6 h, a nospę lekarz kazał brać sporadycznie, więc biorę tylko jak mam te bóle skurczowe ( te podobne do miesiączki) i głównie leżę. Z tego wszystkiego leżenie wydaje mi się najlepszym sposobem bo zawsze działa inne chyba tylko na psychikę.

Natkusia świetny pomysł z tym numerem telefonu :tak: zaraz podeślę Ci mój, żebyś wiedziała od kogo wieści w razie W, ja niestety mam ten starszy telefon i jest problem z internetem.
Gawit trzymam kciuki, żeby ospa szybciutko minęła. Biedna Martynka:-( Ale chyba coś jest teraz " w powietrzu" bo u mnie też w około dzieci chorują. Tylko czekam aż moja mała załapie.

Cwikla oby przestało boleć:-( odpoczywaj kochana

Madison
nie martw się kochana będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę. Odpoczywaj sobie:tak: Mnie niestety w tym roku też ominie sezon rowerowy no ale cóż. Mówi się trudno.

Katrinka86 ale narobiłaś mi ochoty tymi przoskwiniami i nektarynkami;-)

Ewaelinka nie ma tragedii ja teraz tak wyglądam ;-):tak:

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku. W sumie to deszcz nas przegonił. Jest jakiś festyn więc zabraliśmy małą na plac zabaw ze zjeżdżalniami dmuchanymi i takimi różnymi "placami". Wyszalała się tam. :tak:
Mam nadzieję, że Wam minął ajnie dzionek i nadal trzymam kciuki czekam na kolejne wieści od dziewczyn. A te które zle się czują dziewczyny odpoczywajcie jak najwięcej.

reklama
Do góry