reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Monia bardzo ci współczuję! Trzymaj sie jakos! Trudno jest opisac bol po stracie rodzica...:-(
Ja sie ciagle teraz boję o mamę i nie wyobrazam sobie bez niej życia...! Tak jak Izis prawie 3 lata temu stracilam tate w wypadku. Po 33 latach pracy pociąg go zabił! Szok i nie bylo kiedy sie pożegnać ale nie da się chyba przygotowac na smiesc bliskich!!

reklama
Witam !!!!
Przy kawce, milej soboty zycze !!!!!
Pochwalcie sie Waszymi koszyczkami :-) milo bedzie poogladac -u mnie tej tradycji brak :-(

monya trzymaj sie!!!

dziewczeta! Z racji tego, ze przygotowuje śniadanie wielkanocne na 15 osób dziś czasu na poczytywNie raczej nie znajdę dlatego:
Dla Was wszystkich i waszych rodzin wszystkiego dobrego!!! A przede wszystkim smakowitego śniadania i leniuchowania za dwoje:)

Ja dzisiaj też bladym świtem, miałam porobić sobie różne rzeczy wczoraj ale jakoś tak dziwnie mi zeszło, że nie zrobiłam praktycznie nic więc dzisiaj muszę włączyć jakiś drugi bieg :-)

Kaspian - za taką kasę to się samemu wręcz nie opłaca sprzątać :-) Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, ale nic to, będę uskuteczniać po świętach :-)

Monya - bardzo mi przykro, trzymaj się.

Ewaelinka - gdyby to ode mnie zależało to bym raczej nie zapychała z koszykiem ale nie mam wyjścia, przyjdzie mama z gotowym to będę musiała się przespacerować do kościoła, ale ładny dzionek się dzisiaj zapowiada więc spacer mi dobrze zrobi :-)

Wszystkim chciałam jeszcze życzyć spokojnych i udanych Świąt :-)

Monya bardzo mi przykro, życzę Ci żebyś znalazła dużo siły na nadchodzące dni:-*

No hej, właśnie obudziła mnie teściowa, piję sobie kawkę a zaraz muszę szykować małej jakieś ciuszki na wyjście bo będzie szła z tatusiem święcić koszyczek, tylko cholera jasna jak mam ją ubrać, pogoda nam się spieprzyła... pochmurno nie wiem czy nie lunie...

Ja wczoraj miałam tragiczny dzień, małż przyjechał z delegacji, wszedł, rzucił torbę na podłogę i wyszedł nawet się nie przywitał, pojechał po resztę wypłaty i jak wrócił dalej brak jakiegokolwiek zainteresowania moją osobą... posprzątałam wczoraj na błysk w łazience, a oczywiście on nadeptał mi brudem z piwnicy... leżałam i wyłam wniebogłosy , że ja sobie flaki wypruwam żeby wieśniak miał czysto i co zjeść na te pieprzone za przeproszeniem święta a on w dupie ma to co ja zrobiłam, bo oczywiście on się nic nie napracował, dziś też poświęci jajka i jedzie do fryzjera... ale nie powiedziałam sobie że tak nie będzie, przyjedzie, ja położe Nadię i wsiadam w auto i zabieram się na kawkę do koleżanki, zostawię go z tym syfem z domu i niech sprząta... mam dość... potem płacze że mnie brzuch boli...;/;/

Może mnie już nie być dziś bo wiadomo dużo roboty:)
a więc...
Złociutkich kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii. Życzy… .
Kasia:-*

Monya bardzo mi przykro. Strata Mamy to wyrwa w sercu ale czas goi rany.

Ja moja Mamę pozegnalam 5 lat temu. Wiem co to znaczy. Moja siostra była wtedy w 8 miesiącu ciąży.

Zaoparz melise i miej ostudzona w małej butelce cały czas przy sobie. Będzie Ci potrzebna. to jedyny środek który możesz brać. wiem, ze to taka techniczna informacja może nie na miejscu ale mojej siostrze troszkę ulgi to przynosiło...

Dziewczyny mimo smutnych wieści na forum, życzę Wam spokojnych Świąt, zdrowia, pogody ducha. Niech ten czas będzie pełen miłości i bliskości... Korzystajmy z tego czasu bo nigdy nie wiemy komu ile go zostało...

Monia - wspolczuje, jeszcze tak teraz przed swietami ;( masakra..

Ja tez witam sie po kawie. Chyba i mnie dopadla burza zlych hormonow, wczoraj caly czas nerwy i lzy ehh ;/

Dziewczyny Wesołych Świąt !!!
Spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze
dużo zdrowia i radości !!!

Załączniki

• pisanki.jpg
    pisanki.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
To i ja Wam wszystkim życzę zdrowych, radosnych i smacznych świąt!! Pełnych nadziei i rodzinnej atmosfery... a poniedzialku mokrego ale pogodnego!:-)

Do góry