reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dzień dobry :-)
Maluch w brzuchu już swiruje. Zawsze wstaje z tatą :-)
My dziś spacerujemy i sprzatamy. Późnym wieczorem wizyta.
Miłego dnia.

reklama
Witam :-)
Ja już przy kawce po wyjatkowo dobrze przespanej nocy :-D
Ale zeby do konca nie bylo az tak milo to gardło zaczyna mnie bolec i kicham jak oszalala -ja przez ta pogode zwariuje !!!!!
Chyba zaraz pojdzie w ruch cebulka ,zeby popoludniem juz byl syropek :-/
W de mamy swieto juz jutro "Karfreitag" , sobota jest dniem normalnym i pozniej niedziela i poniedzialek swiateczne :-)
Ja mam w planie przetrzec dzis dwa okna na dole -byly dopiero myte ale przez ten rozkopany ogrod mozna smialo powiedziec "ciemność ,widze ciemnosc " ;-)
Milego poranku :-*
Aaa moze dzis jeszcze przyjda moje paczki :-)

Dzień dobry witam się o poranku. W brzuchu nadal cisza... chociaż kilka kopniaczkow z rana było. Siedzimy sobie teraz z Maja w salonie pod kołderka ;) w piżamkach :)

Zwierzaki są super :) ale ja do bloku już bym drugi raz się nie zdecydowała....

Dzien dobry :)

Nie śpię od godziny, choć warunki ku temu jak najlepsze, bo sie skupiam i zmozdzam - ile dziewczyn czuje w brzuchu. Sie zestresowalam troche, ze jedna czuje duzo mniej. Chciałabym by każda kopala w swoj boczek i wtedy było by jasne. A tak, ruch jak w akwarium, a ja nie wiem czy to jedna czy dwie.

U nas slonko, pomylić sie tego nie da, mimo, ze rolety wciaz opuszczone.
Synek spi i az mu zazdroszczę :)

Miłego dnia! :)

dzień dobry. Ja już też po kawie. mam tyle do zrobienia przed świętami + oczywiście zakupy a mam leżeć. Nie wiem jak to zrobić przeraża mnie perspektywa tego leżenia

Witam sie i ja rowniez po kawie ;)
Na dzis nie mam specjalnych planow ale chyba sie wybiore po jakis drobiazg na zająca dla corki od szwagra.

Witam sie i ja :)
dzis piekne słonko za oknem. Ja mam nawet powera dzis:) to porządki zrobię, o moze ze 2 okna umyje. A resztę maz jak wróci z pracy. Swia w domu nie robię. Będziemy i u moich rodziców i teściów. W poniedziałek do siostry - i tyle tych świat. Miłego dzionka

Ja rowniez witam. Wreszcie rano wstalam chyba dzieki temu ze swieci sloneczko az chce sie cos porobic.
A propo swierzat to kazdy ma inne zdanie.. ja uwazam ze na wsi zwierzeta sa czesto zaniedbywane. A moje co jak co jezdza co weekend na swieze powietrze na dzialke i na wakacje. A sa czysciutkie. Te koty co chodza na wsi tylko sie mnoza i chodza zapchlone...
Ale to moje zdanie.
Ja na swieta jade na dzialeczke i tam tez maja rodzice dzialke i brat wiec swieta spedsimy razem na saniadaniu a pozniej moze jakims grilu wiosennym :)
W domu poogarniane a moj M ma wolne wiec ciagne go do sklepu poogladac wozki :)

Milego dnia

Z jednej strony zazdroszcze Wam tych rodzinnych swiat :-( my tu jestesmy sami ,cala rodzinka 1200km od nas :-(
Ale z drugiej strony milo spedzamy czas sami ze soba i ta cala gonitwa nas omija ,,,,hormony sie odzywaja bo az mi lezka sie w oku zakrecila ahhhh no coz takie życie

reklama
No ja też nie śpię, ale nie z wyboru. Młody ułożył się jakoś tak dziwnie, że uciska mi lewą stronę dołu brzucha. Na początku myślałam że boli bo się rozciąga i nawet wzięłam nospę, ale po obmacaniu brzucha czuję, że praw strona pusta i miękka, a lewa napięta i wybrzuszona. Usiskam, chodzę, zmieniam pozycję, a on tylko kopie na znak dzień dobry, ale czymkolwiek tam uciska uciska nadal.

Co do zwierzaków wiejskich i miastowych to również się nie zgodzę, że gdzieś mają lepiej, albo gorzej. Wszystko zależy od tego skąd są w sensie czy od początku były chowane wolno czy w bloku. Podobnie jak ludzie. Osoba pochodząca ze wsi często uważa, ze mieszkanie w bloku to mordęga i przysparza o klaustrofobie. Małe przestrzenie, zero podwórka i takie tam. Natomiast miastowi z blokowisk nie widzą w tym nic złego a nawet uważają to za zaletę.

Mój kociak jest ze wsi. Gdybym go nie wzięła marnie by skończył. Szybko się zaadaptował. Całymi dniami leży na kanapie i szczytem szczęścia jest smyranie za uchem lub pod brodą.

PS. Dzieci ciągle błagają o psa. Nie decydujemy się na niego nie dlatego ze mieszkamy w bloku, ale dlatego ze jeszcze do niedawna nie było nas w domu pomiędzy 7-19 i co by ta biedna psina sama robiła.

Ostatnia edycja:
Do góry