reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ania to podrzuce Ci jeszcze mojego hihihi ten to w ciagu 5 minut potrafi doprowadzic swoj pokoj do ruiny -chodz ostatnio sie stara bo wie ze mama musi odpoczywac :-D
Korzystam z okazji i przedstawie Wam mojego siersciucha ,który robi dokladnie to samo co ja :-D

Załączniki

• 1397643255198.jpg
    1397643255198.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
oo matko ale mnie wzięło na chrupki z mlekiem :szok: musiałam teraz już, natychmiast :shocked2: ale jak mi dobrze :-D

ANNA oczywiście cukier piękny w normie :-) ten drugi również i ciesz się, że taki mały :tak:

MARTYNA o jej.. skarpetki :sorry2: mój się na szczęście oduczył i na mojego małżonka totalnie nie mogę narzekać jeżeli chodzi o porządek :happy2: pewnie, że ma swoje za uszami ale ogólnie to duży skarb :tak: ja modlę się, żeby trafić do szpitala dopiero na porodówkę.. nie chce zostawiać synka bo jesteśmy bardzo związani :-( w pierwszej ciąży byłam 3 razy w szpitalu i mam nadzieję, że w tej tylko raz ;-)

MARTUŚKA to &&&&&& za wyniki! :-) a Twój mąż jest uparty :dry: ale nie daj się! :cool2:

EWAELINKA odpoczywaj :-) zazdroszczę słońca! mam nadzieję, że do nas też szybko dotrze :tak:

CALTHA a na jakim kierunku jesteś? i doktorat - wow :-) mi by się nie chciało..

MARTUSKA a Ty jak się czujesz? Super, że zakupy udane :-)

EWAELINKA ale uroczy sierściuch :-):-)

Hahaha te opowieści o facetach trochę mnie odstresowaly i przestałam ciagle myślec o dzisiejszym polowkowym. No uśmiałam sie niezle ;)
I widzę ze w większości przypadków te same bolączki :) u nas tak samo.. Skarpetki na srodku pokoju, multum ubrań rzuconych gdziekolwiek po całym dniu.. Staram sie nie robic z tego afery bo oprocz tych wad moj M jest na prawdę cudowny, troskliwy, pomaga mi jak moze i ... Wspaniale gotuje :p wiec pozostaje zacisnąć zeby i sprzątnąć po nim, bo zrobię to raz dwa i bez kłótni sie obejdzie ;)

A i u nas słonecznie chociaż powietrze jeszcze zimne.

Ostatnia edycja:
Nikitko - dziękuję, że pytasz... kaszel odpuszcza bardzo powoli, ucho dalej zatkane, chyba jutro laryngolog mnie czeka
a i standard u mnie - antybiotyk=infekcja pochwy, mimo że biorę globulki, to nic nie daje i zaczeło swędzieć, a miałam już 2 tygodnie spokoju

ewaelinka - super psiak! :tak: razem z moim M uwielbiamy psy :tak: a oto nasza pociecha :-)
1375907_10201936606487669_1347135039_n.jpg8dfc6035c3.jpg

Załączniki

• 1375907_10201936606487669_1347135039_n.jpg
    1375907_10201936606487669_1347135039_n.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 8dfc6035c3.jpg
    8dfc6035c3.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 36
caltha no tak duży grant dużo pracy a przy biologii molekularnej dużo całodziennej roboty:-). Ja pamiętam jak przez jakiś czas zajmowałam się technika FISH jakie te procedury długie i monotonne były. Teraz z drugim dzieckiem mam zamiar rok odpocząć a potem zobaczę co dalej bo "praca naukowa" od podszewki nie wygląda już tak różowo jak mi się wydawało. Za dużo nienawiści, braku współpracy, kłótni.... a tak ciężko coś fajnego robić.

Atkaa nie wyswietlaja mi sie zdjecia ;-(
Moj to 4kg zywej wagi i nic tylko tulic hehe teraz wyglada nie ladnie bo przy rozkopanym ogrodku o jego wlosy trudno zadbac jak sie tarza w ziemi :-/

Ja bym nie miała nic przeciwko pani sprzątającej tylko mam małe mieszkanie i tak głupio trochę :-) ja jestem typem raczej bałaganiary i sprzątać to posprzątam ale wielkiego talentu w tym kierunku nie mam :-)

To ja wam pokażę Tosię, to już seniorka, prawie 14 lat jej stuknęło a dalej jest kotkiem o bardzo małym rozumku, upodobała sobie ostatnio obudowę komputera do spania :-)

23.03 007.jpg

Załączniki

• 23.03 007.jpg
    23.03 007.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
ATKA prześlij trochę słońca ;-)

MARTUSKA kurcze strasznie Cię męczy ta choroba.. oby szybko odpuściło :*

dziewczyny ładne macie te psiaki :tak::-)

Do góry