reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Beetka - zdrówka dla córci .

Madison - Mała dała radę , jutro zostaje na parę godzin , jestem dobrej myśli :). Dobrze że synek lepiej się czuję :)

Edys - współczuję i zdrówka dla córci .

reklama
Misiura - cieszę się, że smakowało :-)

Co do połówkowego to wiem, że lepiej po 20 niż przed, poczekam cierpliwie, wcześniej mam wizytę to na pewno jakieś szybkie USG mi zrobi, żeby zobaczyć co maluch porabia no i będę gina molestować o tą płeć :-)

Witam witam :-)
Z mama jest super zreszta Ona zawsze dla mnie byla i jest jak super kolezanka takze rozmow o wszystkim i o niczym nie ma konca :-)
Co do gronkowca to ja tez mam ,zarazilam sie majac 15 lat w Pl i wyciagnelam to z jeziora -zaatakowalo mi dolne czesci ciala w skrocie powiem wam ze moje wargi sr. Byly wielkosci arbuza bol bol ból :-/
Po wyjsciu ze szpitala lekarz powiedzial ze gronkowca nie da sie wyleczyc bo on zawsze zostanie w organizmie "uspiony " i zawsze moze atakowac rozne czesci ciala np w postaci przewleklego kataru -bylam przerazona !!!bedac juz tu akurat z mala infekcja na dole u mojego ginekologa wspomnialam mu ze mam gronkowca i czy to jego sprawka bo wiem ze to jest niewyleczalne -spojrzal na mnie i stwierdzil kto mi tak powiedzial ,opowiedzialam mu co i jak i on stwierdzil "dobre leki usmierca wszystko "-podobno dostalam co mialam dostac ,ale czy gronkowca mam dalej to do dzis nie wiem :-/ to tak z mojego przykladu ,,aha to byl albo jest gronkowiec zlocisty (sa rozne odmiany a ten podobno najgorszy )

Moja rodzinka sie pomalu wybudza ze snu ,takze trzeba kawke serwowac ---Slonecznego Dnia Mamuski :-*

Dodaje zdjecie zgrabnych nóżek mojej Księżniczki :-) niestety musze w nowym wpisie (16tydz)

Załączniki

• 1394518778082.jpg
    1394518778082.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 50
Hej
Ja idę dziś wyrobić pieczątkę firmową hrhr.
Gratuluję Wam udanych wizyt, moja dopiero za 2 tyg, ale bez usg :(
edys współczuję bardzo. Trzy mam kciuki za szybki powrót do domku.

Ja mam nowe wieści o Bartusiu- niestety złe... mały ma sepsę :((( miał tak osłabiony organizm, że go dopadły wszystkie nieszczęścia :(

Paossa witaj :happy:
Ewaelinka84 piękne, zgrabne nóżki :-) Tobie również Pięknego Dnia!! :-)
Kahaka dużo zdrówka dla małego!

Ja odliczam codziennie czas do połówkowego. Nie mogę doczekać się, żeby zobaczyć mojego maluszka:happy::happy::happy: Tym bardziej, że skarbek jeszcze nie daje o sobie znać, zero kopniaków, zero smyrania, eeeeeh czekam i czekam :-)

kahaka zdróweczka dla maleństwa :tak:

u nas kopniaczki codziennie-cudne uczzucie :-)
wczoraj zadzwoniłam do położnej ,w tym tygodniu się już zjawi :-)
ja też nie mogę doczekać się połówkowego -ja będę 21 t 6 d -mam nadzieje ,że podejrzymy co między girkami ma :-) u nas dzis piekna pogoda się zapowiada-Miłego Dnia Kobietki :-)

Paossa - witaj :-)

Kahaka - biedny maluszek, ale nie można tracić nadziei, jak pisałam wcześniej, ja w dziecięctwie też byłam jedną nogą na tamtym świecie a jednak dałam radę, wierzę mocno, że i dla tego dzieciaczka dobrze się wszystko skończy.

Sierpniowa - a może coś czujesz tylko nie wiesz, że to właśnie te kopniaczki :-) Ja mam od kilku dni takie bardziej przeczucie, że coś tam w środku mnie jednak się dzieje i mam nadzieję, że to te pierwsze ruchy :-)

Sierpniowa - a może coś czujesz tylko nie wiesz, że to właśnie te kopniaczki :-) Ja mam od kilku dni takie bardziej przeczucie, że coś tam w środku mnie jednak się dzieje i mam nadzieję, że to te pierwsze ruchy :-)

Niestety, ale nic a nic nie czuje.

oszqurde
super! zazdraszczam :p:-)

reklama
Ewelinka - piękne zgrabne nóżki ;-)
Kahaka - jejku, biedny chłopczyk...:-(

ja już porządne ruchy czuję gdzieś od 2 tygodni, takie cudowne kopniaczki.... :tak:
u nas też piękna sloneczna pogoda, wybywam wlasnie na miasto.... moze w koncu wiosna przyjdzie w pełni i będzie widać moj brzuszek, bo poki co, pod aktulanymi kurtkami nic nie widać

Do góry