reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny
U mnie chorób ciąg dalszy. Z małą wylądowałam dziś u lekarza, całą noc gorączkowała i strasznie kasłała, spałam może z godzinę. Za szybko ucieszyłam się że jest zdrowa i pognałam z nią na plac zabaw i dzieciaków no i są efekty. Musiałyśmy już o 7:30 zwlec się z łóżka żeby lekarz nas dziś przyjął. Mała nie zdążyła wyleczyć sie do końca z zapalenia oskrzeli a już złapała jakąś wirusówkę. Antybiotyk do środy. No powiem Wam że już mam dosyć...:-(
Mnie też kręgosłup daje się we znaki, wczoraj nie byłam w stanie schylić się żeby małą wykąpać.
Kahaka strona polubiona :-)

Martuskaa gratuluję przepołowionej ciąży.

Ewcol3 Ty się średnio cieszysz z powrotu do pracy a ja chętnie bym do pracy wróciła. 3 miesiące w domu i już mam troszkę dosyć. Mała od 3tyg chora więc uziemiona w domu jestem.... Gratulacje dla córki :-)

Ewaelinka super niespodzianka.

Ja połówkowe mam 21 marca, jeszcze tyle czasu....

reklama
Cześć dziewczyny :) i nas tez piękne slonko- tylko moge je z za okien szpitala pooglądac:( nadal z Wiki w szpitalu. Teraz jeszcze Rota wirus sie przypaletal:( już dość mam, teraz lezymy w szpitalu dermatologicznym - bo miała zakażenie gronkowcem a nie szkarlatyne. Wymiekam powoli, i marze zeby byc już w domu...

Beetka - to nieciekawie.... oby coreczka szybko wrocila do zdrowia.... jak się zacznie chorować, to czasem wlecze sie strasznie długo...
ja dziś będe się umawiać na połowkowe, mam nadzieje, że w przyszlym tygodniu beda miejsca jeszcze
Edys - wspolczuje bardzo.... nie ma nic gorszego jak chore dziecko
Ewcol - gratulacje dla córeczek

Cześć :-)

Ja mam poważne obawy, że moje połówkowe będzie dobrze po 20 tyg. Idę za tydzień na planową wizytę no ale to będzie 17/18 tydzień więc na połówkowe za wcześnie, po cichu liczę, że na tej najbliższej wizycie w końcu płeć poznamy :-)

Dziękuję dziewczyny :) Już nie mogę się doczekać, aż dowiem się kto w tym moim brzuszku mieszka. Ja jakoś przeczuwam, że dziewczynka i chłopczyk:) Ale dowiem się dopiero 27 marca bo wtedy mam USG prenatalne więc od razu zapytam o płeć moich maluszków :)

Ach... To ja źle zrozumiałam :-) zazdroszczę, ja nie mogę teraz wrócić bo u mnie niestety za duża nerwówka w pracy i musiałabym się ostro kłócić o swoje prawa. Po za tym mała ciągle chora, więc opieki nad nią bym nie miała.

reklama
Hejka :-)

U nas cudna pogoda :tak: po obiedzie wybywamy do parku nad jeziorem gdzie jest duży plac zabaw więc Michał się pobawi :-)

AFJA fajnie Cię widzieć? :-) no ja też się czuje ciążowo.. kilka kroków i już zadyszka :-p

EWAELINKA paczka jak marzenie :-) miłego czasu spędzonego z mamą!

SIERPNIOWA super, że humor dopisuje :-)

ANNA no to czekają Cię porządne zakupy dla Maleństwa :tak:

MONYA dobrze, że czujesz się lepiej bo te Twoje bóle podbrzusza i skurcze to trochę niepokojące..

MARTUSKA gratuluję połowy ciąży :-) fajnie człowiek się czuje nie?

AMELIA będzie dobrze :tak: poradzi sobie!

BEETKA zdrówka dla Was :* kurcze.. nie odpuszczają te choroby..

EDYS szkoda, że musicie w tym szpitalu siedzieć.. zdrówka dla Wiki :*

ATANA połówkowe robi się od 18 do 23tc :tak:

MAJECZKA fajne zdjęcia :-) przenosze je na wątek zdjęciowy.

Widzę, że na tapecie połówkowe.. ja mam teraz w czwartek :-) już wstępnie wiem, że Maluszek zdrowy ale i tak jest stres :confused: no i mam nadzieję, że zobaczę dowód płci mojego dziecka i będę wiedzieć na 100% bo ta huśtawka mnie wykańcza..

Miłego dnia

Do góry