reklama
kahaka - ale piękny tort! zjadłoby się
U nas dziś wspaniała pogoda, ale głowa mi pęka trzeci dzień na dodatek dziś podczas śniadania po raz pierwszy zdarzyło mi się biec czym prędzej do łazienki i zwymiotować.. Debiut.. a myślałam, że takie rzeczy mnie już nie spotkają skoro do tej pory mnie nie spotkały
U nas dziś wspaniała pogoda, ale głowa mi pęka trzeci dzień na dodatek dziś podczas śniadania po raz pierwszy zdarzyło mi się biec czym prędzej do łazienki i zwymiotować.. Debiut.. a myślałam, że takie rzeczy mnie już nie spotkają skoro do tej pory mnie nie spotkały
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
Anna tak tak lepiej się odciąć od takiej dziwnej osoby właśnie ja będę miała problem z chrzestnymi przy moich bąbelkach, mąż chciał kolegę swojego ja bym mogła moją najlepszą koleżankę ale boję się że przyjdzie kiedyś kiedyś dzień że koleżeństwo się skończy i dziecko bez chrzestnego zostanie, wiem że w rodzinie też się tak może stać ale jednak rodzina mimo wszystko zostanie rodzinom.
Domi- gratuluję córci
Natkusia- Tobie gratuluję synusia
Madison- super że synuś już w domku, trzymam &&& żeby było tylko lepiej!!
kahaka- piękny torcik
Madison- miałam dać znać jak będę miała ustaloną wizytę z prof więc 18 marca jestem umówiona.
Domi- gratuluję córci
Natkusia- Tobie gratuluję synusia
Madison- super że synuś już w domku, trzymam &&& żeby było tylko lepiej!!
kahaka- piękny torcik
Madison- miałam dać znać jak będę miała ustaloną wizytę z prof więc 18 marca jestem umówiona.
Atkaaa no kiedys musi byc ten pierwszy raz hehe.
A co do wymitow to ja wkoncu zaczelam ogarniczac tabletki i teraz juz biore tylko 1 tableteczke rano... a w czwartek lub piatek postaram sie je odstawic calkowicie moze wkoncu przeszly mi te wymioty :-)
A co do wymitow to ja wkoncu zaczelam ogarniczac tabletki i teraz juz biore tylko 1 tableteczke rano... a w czwartek lub piatek postaram sie je odstawic calkowicie moze wkoncu przeszly mi te wymioty :-)
Dziewczyny przepraszam za komercję, ale jestem świeża mama i mam do odsprzedania 3 opakowania duphastonu ( jedno zaczęte- zjedzone 5 z 20 tabletek, pozostałe nienaruszone) oraz luteine dopochwowa jeśli któraś by chciała poproszę o wiadomość prywatna
Oczywiście wszystkie są z długim terminem ważności.
Oczywiście wszystkie są z długim terminem ważności.
anna20061
Fanka BB :)
Hej kobitki wieczorowa pora.Jeju jaki sliczny torcik biedroneczka.Ja pamietam jak na 7 urodziny meczylam sie z tortem dla synka hihi.Zachcialo mi sie samej kanciastoportego robic.
super niebyl ale synek szczesliwy i to najwazniejsze.
Ja dzisiaj cos bardzo zle sie czuje.Niedosc ze jakas slaba to ten brzuch od wczoraj boli i niewiem czy twardy sie zrobil od zaparcia bo mam okropne czy cos sie dzieje.Jak do rana nieprzejdzie to pojade do lekarza.
Jeszcze do tego zachciewajke mialam ( ja ryb jesc niemoge bo haftam) ale na objad zachcalo mi sie zjesc pizze z tunczykiem i cebula.Upieklam zjadlam i teraz tak okropmnie mnie mdli i sie tunczykiem odbija ze szok...Ja to mam pomysly...
super niebyl ale synek szczesliwy i to najwazniejsze.
Ja dzisiaj cos bardzo zle sie czuje.Niedosc ze jakas slaba to ten brzuch od wczoraj boli i niewiem czy twardy sie zrobil od zaparcia bo mam okropne czy cos sie dzieje.Jak do rana nieprzejdzie to pojade do lekarza.
Jeszcze do tego zachciewajke mialam ( ja ryb jesc niemoge bo haftam) ale na objad zachcalo mi sie zjesc pizze z tunczykiem i cebula.Upieklam zjadlam i teraz tak okropmnie mnie mdli i sie tunczykiem odbija ze szok...Ja to mam pomysly...
Załączniki
Ostatnia edycja:
Justyna5104
Aktywna w BB
Anna o dziwo ja też miałam taką reakcję na rybę, trochę mi przeszło, bo od kiedy jestem w ciąży ostatnio raz zjadłam na obiad rybkę, ale jak o niej zazwyczaj pomyślę i przypomni mi się zapach to robi mi się niedobrze. Tak też mam na tłuste kiełbasy, np. białą kiełbasę. Oczywiście wszystko to bardzo lubię, ale nie teraz
tyle piszecie,ze szok ja po prostu przy tej ilosci osob udzielajacych sie mam problem z zapamietaniem kto co pisal,a doba krotka,zeby z notatnikiem to robić
anna- weź powiedz tej "przyjaciółce",zeby sie poszla gonic. pięknie wyglądasz i niech się wali krowa.tyle w temacie. o i wiedze tez niezly torcik zrobilas u lala!
a ja dziisja mialam ochote na zupkę vifon. ja wiem,ze to tablica mendelejewa...zjadłam, żyję. jest mi dobrze
z gorszych newsów-zaczela sie wczoraj mi zgaga...po manti przechodzi, na szczescie....
domi,ataka oby wymioty poszly w sina al, ja juz ze 3 tygodnie nie wymiotowałam (odpukac) i jest git!
aa i jeszcze- śniły mi się dzisiaj LILITH i NATKUSIA. W sensie,że któraś z Was była Dorotą Świątkowską z bloga www.mojewypieki.pl
a ja musiałam się dowiedzieć,która z was to ona
monya-powodzenia z tymi badaniami, ja sie zawsze tydzien zbieram...aj musze tego vholernego hiv-a zrobic.a powiedzialam sobie,ze nie bede za nie placic wiec pojde do sanepidu....dzieki za przypomnienie!
zdrowia dla chorujących dzieci!
a u nas? dzien długi, lepniwa jestem jak pies i zamiast nadrabiac w robocie,to odkladam,tak,ze za tydzien chyba bede musiala cała dobe non stop pracowac,zeby skonczyc co mam. ale tak mi sie kurna nie chce!!!
miłego wieczoru dziołchy!:-)
anna- weź powiedz tej "przyjaciółce",zeby sie poszla gonic. pięknie wyglądasz i niech się wali krowa.tyle w temacie. o i wiedze tez niezly torcik zrobilas u lala!
a ja dziisja mialam ochote na zupkę vifon. ja wiem,ze to tablica mendelejewa...zjadłam, żyję. jest mi dobrze
z gorszych newsów-zaczela sie wczoraj mi zgaga...po manti przechodzi, na szczescie....
domi,ataka oby wymioty poszly w sina al, ja juz ze 3 tygodnie nie wymiotowałam (odpukac) i jest git!
aa i jeszcze- śniły mi się dzisiaj LILITH i NATKUSIA. W sensie,że któraś z Was była Dorotą Świątkowską z bloga www.mojewypieki.pl
a ja musiałam się dowiedzieć,która z was to ona
monya-powodzenia z tymi badaniami, ja sie zawsze tydzien zbieram...aj musze tego vholernego hiv-a zrobic.a powiedzialam sobie,ze nie bede za nie placic wiec pojde do sanepidu....dzieki za przypomnienie!
zdrowia dla chorujących dzieci!
a u nas? dzien długi, lepniwa jestem jak pies i zamiast nadrabiac w robocie,to odkladam,tak,ze za tydzien chyba bede musiala cała dobe non stop pracowac,zeby skonczyc co mam. ale tak mi sie kurna nie chce!!!
miłego wieczoru dziołchy!:-)
reklama
Monya81
Fanka BB :)
Fiufiu... Właśnie sie okazało, ze nie mam tych sterylnych pojemniczkow juz, ale mój S. powiedział, ze rano zakupi w calodobowej o zawiezie mnie do przychodni. Tak więc jest nadzieja, ze mi sie uda. No musi, bo w przyszłą środę mam polowkowe i muszę mieć juz wyniki. Choć z drugiej strony do środy daleko