reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam już wróciłam i nadrobiłam was :-). Wesele brata bardzo udane, ale jazda 460 km w jedną stronę do Warszawy to była męczarnia. Dobrze, że kupiłam sobie poduszkę - wałek pod plecy, bo inaczej bym umarła na ból pleców. No i wróciłam z 5 wielkimi worami ubranek dla dzidziusia takie od narodzin do 1,5 roczku. Segregacja ubranek zrobiona i na razie wyniesione na strych.
Domi - gratuluję córeczki, ciekawe co drugi dzidziuś ukrywa :happy2:. oby plecki już ciebie nie bolały. Innym mamusiom też życzę wszystkiego dobrego, żadnych bóli tylko mnóstwo uśmiechu.

reklama
Dziewczyny jestescie wielkie,naprawde wam bardzo dziekuje za mile slowa i tak macie racje trzeba sie od niej trzymac z daleka.Nie no w sumie chyba ja dalej rady niedam 1200 km wystarczy ;)??
Ale sam fakt nawet jezeli miala byc cos do mnie samej mogla by mi to na privie napisac a nie dawac komentarz pod zdjeciem jakie dodal moj maloznek.On sam sie bardzo wsciekl i powiedzial ze z krowami niema co gadac...Ja mysle ze to zazdorsc.a zazdrosc o mojego meza.Bo jej maz jej zdjec niewrzuca tylko golych bab ;) hihi...

Bylam przed chwilka zarejstrowac sie na morflologie moczy i krwi.Na 10 na 9.15 spokojnie sobie pojde.no i 14 badanie morfologiczne malucha juz sie doczekac niemoge :)

Hejka :-)

EWCOL fajnie, że weselicho udane :-) i paczki z ciuszkami bezcenne!

DOMI jak nie urok to sraczka :sorry2: oby szybko ból Ci przeszedł!

NIKITKA nieźle Ci koleżanka powiedziała..

MADISON super, że chłopcy już w domu :-)

ANNA buhaha rozbawiła mnie ta Twoja "przyjaciółka".. wyglądasz na super babkę! a tą durną laską nie przejmuj się!

MAGDA eee to super!! Niech teraz puka jak najczęściej :-)

U nas dzisiaj pochmurno.. wczoraj byliśmy na zakupach żeby Michałowi kupić buty wiosenne, wykończyły mnie te zakupy :szok: trochę pochodzę i koniec :baffled: do dzisiaj czuję zmęczenie

No niestety bol trzyma mnie od niedzieli nie mowie ze non stop mnie boli bo jak wstaje z lozka rano to nie odczuwam tak strasznego bolu gorzej jest pozniej juz okolo 9-10 rano no a o 19 to juz jest kaplica ale wtedy ciepla kompiel i masaz plecow i jakos funkcjonuje.

Hej
Madison, super, że synek już w domku :-) dziękuję, że pytasz o małego - na szczęście białaczkę wykluczyli, ale dalej go badają, bo musi być jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy. Dzisiaj mają mu robić znowu tomografię. Padło hasło "pląsawica"...Zobaczymy, co dalej...O tyle jest lepiej, że leży już na normalnej sali, nie na oiomie i mama może z nim być cały czas.

Moja dwulatka zachwycona prezentami urodzinowymi - dostała wózek dla lalek, lalkę i rowerek. A tort oprócz tego, że był ładny, to bardzo smaczny, o taki:
P3010305.jpg
Została jeszcze głowa biedronki, więc częstujcie się hehe ;-)

Załączniki

• P3010305.jpg
    P3010305.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
wchodze i co widzę? jaki tort!! ŁOOOOOOOOOOOOOOOO

odpisze wam mam nadzieje wieczorem,teraz smigam na jakies zakupy. zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce. pogoda do doopy!

witam
[

kiedyś to była Pandorka wiadomość prywatną trzeba jej było wysłać :-) ze swoim imieniem i nazwiskiem :-)
a ona sie dalej tu udziela bo nie kojarze , ewentualnie do kogo jeszcze moge wyslac?
madison super,że synus juz w domku
anna nie przejmuj sie jakomś glupią babą, ewidentnie ci zazdrosci bo na zdj slicznie wyglądasz, usmiechnieta, promienna, :-)
Justyna mi tez sie ten bebeco luca podoba, pewnie jakbysmy nie brali wózka od znajomych też bym ten model wlasnie kupiła. Swoją drogą czekam na ten wózek od znajomych (żeby go zobaczyc chociaż już sporo czasu) nie wiem nawet jaki model, niby jeszcze sporo czasu ale ja niecierpliwa jestem..:-p:-p
Atana ja też nie mam jeszcze tej linii. Pamietam ze w poprzedniej ciazy po 20 tyg sie jakos pojawila
kahaka jaki śliczny torcik:-) i super,że z małym już lepiej. Ciekawe tylko skąd się takie choroby u malych dzieci biorą

reklama
Carine napisz do mnie pw z imieniem i nazwiskiem a najlepiej linkiem do swojego konta na fb to przekaze pandorce bo mam z nia kontakt codziennie :-)

Do góry