reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
marlenkus tak z Lubuskiego:-) kocham to miejsce bo wczesniej mieszkalam w malopolsce i tam zawsze dlugo snieg lezal i wogole zima dlugo trwala az depresji mozna bylo dostac a tu wiosna cala zime:-D
kahaka wow podziwiam kolezanke:shocked2: ale fajnie taki szybki porod:-D

kurcze... wlasnie przeczytalam,ze dzisiaj dokonano legalnej aborcji (dziecko miało mieć ZD)w 24 tyg. ciąży i ...dziecko przeżyło i jak się okazało nie ma ZD!!!!!! "tylko" wadę serca. Kur*wa w 6 miesiącu!!! Lekarze podjęli akcję reanimacyjną tylko dlatego,że dziecko ważyło 700g-życie dziecka uratowało 200 gramów. O tyle jego waga przekroczyła granicę, po której neonatolodzy podejmują akcję reanimacyjną.

kurcze... wlasnie przeczytalam,ze dzisiaj dokonano legalnej aborcji (dziecko miało mieć ZD)w 24 tyg. ciąży i ...dziecko przeżyło i jak się okazało nie ma ZD!!!!!! "tylko" wadę serca. Kur*wa w 6 miesiącu!!! Lekarze podjęli akcję reanimacyjną tylko dlatego,że dziecko ważyło 700g-życie dziecka uratowało 200 gramów. O tyle jego waga przekroczyła granicę, po której neonatolodzy podejmują akcję reanimacyjną.

A gdzie to? Jak można dokonać tak późnej aborcji legalnie. Nie tłumaczy tego zespół Downa jak dla mnie. W szoku jestem.

Wiecie co, moja koleżanka urodziła w poniedziałek swoje trzecie dziecko w swojej własnej łazience :D sama sobie poród odebrała :) zaczęła rodzić o 5, zadzwonili po taxi, ale urodziła. Taxi odwołali, wezwali karetkę hehe. Na szczęście wszystko dobrze

WoW nieźle :szok: Gratulacje dla koleżanki :tak::-)

Kahaka pogratuluj kolezance. Genialnie z tak szybciutko wszystko poszlo i dobrze sie skonczylo.

Zabijanie dziecka w 24tygodniu na pewno nie powinno nazywac sie aborcja tylko mordowaniem przeciez to juz w pelni uksztaltowany czlowiek. Co za ludzie....

Monya jak ja miałam zabieg jak poprzednim razem poroniłam to kobieta usuwała w 25 tyg ciążę wiem, że już było na granicy, że nie bardzo jej chcieli zrobić bo późno, ale że w bielańskim w warszawie jak dla mnie aborcja jest legalna to ona gdzieś z Polski przyjechała do wawy żeby tuzrobić zabieg ale ten chlopczyk ważył 500g więc nie reanimowali i tlenu nie podali;( straszne ale prawdziwe.

To akurat gdzieś we Wrocławiu....

reklama
Do góry