reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

A ja z rana dzwoniłam po wyniki wczorajszego badania progesteronu i moczu. Progesteron ok, w moczu znów jakieś bakterie... Po południu mam zadzwonić do gina i podpytać co mi przepisze, eh.. :-(

reklama
martuskaa na pewno wszystko będzie dobrze na wizycie, jak zwykle :)
Sierpniowa chyba takie uroki ciąży z tymi infekcjami :/

Czy macie jakiś sposób, żeby podać dziecku syrop? Moja mała ma kaszel mokry, mam syrop prawoślazowy, ale za nic nie chce go pić (innych też nie). No nie wiem, jak ją przekonać.

moja też w tym wieku brala ze strzykawki, ale na poczatku, potem normalnie z łyzeczki, tylko robilysmy to w formie zabawy.... ze miś jest chory i bierze syropek itp.

Wiki, jeszcze z kieliszeczka piła, z herbatą jej mieszałam, to jak w szpitalu byłyśmy - bo wtedy już miała dość wszystkiego :(

Cześć. :-)

Witajcie mb8355 i keeplovin.
Domi zdrówka! :tak:

Ojaka ja też w Walentyki do ginekolożki idę. :-D

Atkaaa
przed pierwszą ciążą spałam głównie na brzuchu, po ciąży nie zdażyło mi się już nigdy. Teraz śpię na bokach lub na plecach, póki dziecko nie je duże spokojnie można, potem już tylko prawa lub lewa strona. Ja rogala używałam pod koniec ciąży.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. :tak:

Ja biorę Ortomol natal, drogi jak cholera, ale na szczęście ubezpieczenie zwraca.

Byliśmy wczoraj u pediatry i znów wisusówka, dostał „receptę” na lody, bo łagodzą ból gardła. :-) Julian wczoraj i dzisiaj lepiej, odpukać, ale zostanie w dom do końca tygodnia.

Spełniłam wczoraj swoją zachciankę ciążową: sushi. Niestety wariant wegetariańcki i trzy rolki z gotowaną rybą, ale i tak mi smakowało. :-D

Ze strzykawki też nie chce. W formie zabawy też się nie udaje. Zawzięła się i już :(

Hm a lubi robić to co Ty ? Może jakby poudawać, że Ty pijesz i że takieee dobreeee :)
Ciężka sprawa, ciekawe czy będę na tyle kreatywna żeby poradzić sobie z takimi problemami :))

edys no właśnie nie wiem czy mieszanie z napojem ma sens? Czy ten syrop nie powinien "zostać" na gardle?
MaDunia oj zjadłabym sushi :)
izis naprawdę próbowałam już wszystkiego... dzisiaj ją oszukałam, że to witaminy (lubi). Ale drugi raz nie da się nabrać

reklama
martuskaa - trzymam kciuki za wizytę i daj znać ,o której ta wizyta?
Ja na przeziębienie piłam *spam* , wywar z czosnku i cytryny i syropek cebulowy i pomogło ,a w razie gorączki można apap ,a nawet trzeba jeśli osiąga 38 stopni.

Ja wstałam zażyłam witaminki i lutkę i biorę się za śniadanko ;)

Do góry