Gawit mogę Ci polecić bobotik forte 3 krople... musisz tylko jak wlejesz wodę solidnie pomieszać łyżeczką aby się kropelki rozpuściły zanim dodasz mleko. Włącz do tego ten szum
White Noise for babies, blow dryer ASMR 10 hours, relaxing video, sleep aide, hair dryer - YouTube i pośpisz
))))
Bobotik jest tańszy jakby co
)) i ekonomiczniejszy
))
Faisca czyli od dziś jesteś przeterminowana oficjalnie
zaciskam kciuki za to aby ten stan już się szczęsliwie rozwiązał
)) i za wszystkie dziewczyny w dwupaku aby Was nie opuszczała cierpliwość :*****
Gorgusia 100 lat z okazji 18 urodzin :****
Barbarka trzymaj się dzielnie już tylko chwilka!!!
Ania współczuję ulewania. Maja jak była maleńka chlustałą na odległość.... bardzo długo szukaliśmy sposobu na to... ale jak to w życiu trzeba było poczekać aż się przewód pokarmowy bardziej rozwinie.
Fiuu co do Chrzcin to ja też już czuję jakąś lekką presję... chciałabym zrobić Ii Dnia Świąt Bożego Narodzenia... ale nie wiem jak to wyjdzie...
I u nas też już noce chłodne, takie jesienne... a jeszcze całkiem niedawno nie było czym oddychać
Madison szkoda, że i druga Malutka musi przechodzić leczenie. Najważniejsze aby przyniosło dobry skutek!!! Życzę Wam tego z całego serca
Tobie i Twoim Dzielnym Dziewczynom
)))))))))))))))
Dzień dobry... U mnie poranki stają się już nieco wypracowane
)) wstaję mam 5 minut na kawę i jogurt naturalny z otrębami
łykam probiotyki, magnez i witaminę c i przejmuję ster
a Mąż idzie odsypiać noc
za 40 minut wstanie Maja i zażyczy sobie omlecik
albo kluski lane
Oliwka dziś po Bobotiku spałą dobrze
zjadła i buch do kołyski na spanie
)) Delicol odstawiliśmy ponieważ nie przynosił efektów co oznacza, że nie ma nietolerancji laktozy
)) więc dalej może jeść Bebiko
Czas ucieka mi przez palce. Za 11 dni nowy rok szkolny... Maja idzie do 4 klasy
a my jeszcze jesteśmy w lesie... nie mam podręczników - kompletnie nic jeszcze nie kupione... nie licząc stroju na wf i galowego ubranka na rozpoczęcie ... no i pięknych granatowych balerinek z kokardą
które Misia sama sobie wybrała
Przestaję już ściągać mleko bo tylko się morduję a nie ma go wcale więcej... Tyle co małą sobie wypracuje przed i po karmieniach modyfikowanym mlekiem - tyle będzie i już. I tak mam wrażenie, że Oliwka zdecydowanie efektywniej niż laktator wyciąga sobie z piersi te troszeczkę
Ciągle żyję w zachwycie
)))))) patrzę na te moje dzieci i jestem naprawdę dumna
))