Mama mia.. mój syn ma dzisiaj cycowy dzień
GORGUSIA hehe nie dziwie się ;-) pochwal się potem!
GAWIT do jutra w samotności wytrzymasz :* a potem będziesz miało gwarno w domu
MADUNIA u nas kiepska pogoda.. więc siedzimy w domu
FAISCA dobrze, że już mała się rusza uff.. niech już wychodzi!
MADISON Izis na fb napisała:
Jesteśmy już w domu. Zanim nadrobię co u Was i kto już ma bobasa po drugiej stronie to miną wieki.
Musimy się ogarnąć z nową sytuacją co niestety utrudnia mój stan. Krew z 12 spadła mi do 7. Do tego brak snu, i masakra w dolnych partiach. Ledwo chodzę. Nawet chodzeniem bym tego nie nazwała.
I malutka która jest kochana, ale jak nie śpi to by tylko jadła albo płakała żeby dać vjej cycka )
Cieszę się strasznie z powrotu do domu :-)
Pozdrawiam Was z nadzieją, że wszystko jest dobrze :-)
pewnie jak się zorganizuje to się odezwie
MARTUSKA super, że kikut odpadł :-) ja też na to czekałam hihi
ANGIE fajnie, że wszystko ok :-) głodomorka masz małego ;-) jeżeli karmi się piersią to podaje się wit KiD (jeżeli mm to wit. D). Jeżeli karmi się piersią to MATKA musi zażywać DHA
a my za niecały miesiąc chrzciny jestem na etapie poszukiwania ubranka dla małego ale jakoś nic fajnego nie umiem znaleźć..
dla siebie wstępnie znalazłam Bluzka do karmienia Grace - sklep bieliznadlamamy.pl tą na dole turkusową.. do tego leginsy i obcasy :-)
aaaa mój ssak woła..
GORGUSIA hehe nie dziwie się ;-) pochwal się potem!
GAWIT do jutra w samotności wytrzymasz :* a potem będziesz miało gwarno w domu
MADUNIA u nas kiepska pogoda.. więc siedzimy w domu
FAISCA dobrze, że już mała się rusza uff.. niech już wychodzi!
MADISON Izis na fb napisała:
Jesteśmy już w domu. Zanim nadrobię co u Was i kto już ma bobasa po drugiej stronie to miną wieki.
Musimy się ogarnąć z nową sytuacją co niestety utrudnia mój stan. Krew z 12 spadła mi do 7. Do tego brak snu, i masakra w dolnych partiach. Ledwo chodzę. Nawet chodzeniem bym tego nie nazwała.
I malutka która jest kochana, ale jak nie śpi to by tylko jadła albo płakała żeby dać vjej cycka )
Cieszę się strasznie z powrotu do domu :-)
Pozdrawiam Was z nadzieją, że wszystko jest dobrze :-)
pewnie jak się zorganizuje to się odezwie
MARTUSKA super, że kikut odpadł :-) ja też na to czekałam hihi
ANGIE fajnie, że wszystko ok :-) głodomorka masz małego ;-) jeżeli karmi się piersią to podaje się wit KiD (jeżeli mm to wit. D). Jeżeli karmi się piersią to MATKA musi zażywać DHA
a my za niecały miesiąc chrzciny jestem na etapie poszukiwania ubranka dla małego ale jakoś nic fajnego nie umiem znaleźć..
dla siebie wstępnie znalazłam Bluzka do karmienia Grace - sklep bieliznadlamamy.pl tą na dole turkusową.. do tego leginsy i obcasy :-)
aaaa mój ssak woła..