reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Gawit ja tez w sumie sama na sali, kolezanka wychodzi. Wprawdzie przywiezli dwie nowe, ale po cc leza i odpoczywaja, wiec tez nie mam z kim gadac. Ale nuda.

reklama
Lilith najlepszego

Mexi tu oddzial praktycznie pusty. Dzis przyjeli chyba 4 kobitki ale gdzies na inne sale je pozawozili :( ocipieje tu z nudow :(

Lilith wszystkiego naj, naj, naj!

My po spacerze, słońce świeci, ale przyjemnie wiatr wieje i można w końcu żyć. Florian jeszcze dosypia, a ja spokojnie obiad zjadłam.

Czesc dziewczyny. U mnie dalej bez zmian. Rano sie obudziłam i w ogóle nie czułam ruchów dziecka. Na nic zdało sie wypicie 1,5 litrowej butelki wody, kawy i zjedzenie całego opakowania ciasteczek ( teraz mam wyrzuty sumienia ;)) Juz z rykiem wybierałam sie do szpitala, ale na szczescie cos sie zaczęło dziać. Dalej te ruchy nie sa jakieś spektakularne, ale jednak sa, wiec troche wrzuciłam na luz. Dość mam a w ramach pocieszenia poczyniłam kolejne zakupy - oczywiście dla córki a nie dla siebie ... Ja to juz chyba nie mam potrzeb ;)

Czytam Was reguralnie. Same dzieciowe tematy i czuje sie taka zupełnie nie w temacie ;-) Dzieki tej lekturze przynajmniej wiem co mnie czeka :)

Lilith- wszytskiego najlepszego!

Lilith - najlepszego!!
wczoraj nam odpadł kikut, w koncu ładny pępuszek mamy....
taka dziś senna pogoda, zimno i pada deszcz.... nici ze spacerku, a cora chciala koniecznie na rowerze pojeździć... no trudno

reklama
Lilith wszystkiego naj naj lepszego! 100lat!

Gawit jeszcze chwilke cierpliwosci i lada moment bedziesz w domku!

Faisca no to musialas się niezle wystraszyc! Współczuję! Dobrze ze juz malutka sie rusza. A sierpień nie bedzie trwal wiecznie i w koncu i ty sie doczekasz. Moze nawet szybciej niz myślisz. Tez myslalam ze przenoszę...

Agula no to gratki powrotu do domu! Jestem w szoku, że Oliwka jest ciemna po kim?! Przecież wy wszyscy takie bladasy! Bartek i Julka tacy podobni do siebie a tu taki rodzynek bedzie? Hihi.

Gorgusia no to przyjemnego manicure:-)

Dziewczynom szpitalnym sxybkiego powrotu do domku życzę!

Asiolek zdrowka! Oby ci szybko przeszly te dolegliwosci po cc!

U nas spokojnie. Mala wiecej cyca ciaga ale oczywiscie butla musi sie dopic. Maly pijak. Mowie wam jak ona lapczywie zlopie az sie krztusi czasem i czkawke ma potem. No chyba ze na spiocha jej daje to jest taka w pol snie i pije wolno a cyca wogole nie umie przez sen. Strasznie smieszne robi minki taka mala myszka.:-)
Dziewczyny czy dajecie takie wit 3D w takich rybkach kapsułkach? One sa jakies wielkie, duzo tego jest! Kiedys dawalam synkowi 2 krople wit3d a teraz w aptece taka polecili.
A jeszcze mam cos na wypisie o DHA ze tez trzeba dawac jak sie karmi butla czy piersia jakos tak niezrozumiale napisali...?Narazie nie daję chcialam zapytac polozna ale ma przyjsc dopiero jak z urlopu wróci.

Do góry