reklama
magda37
Fanka BB :)
Madison. Natkusia pokażcie tę poduszkę klin, bo ja niebardzo wiem o co chodzi, a hania też ulewa. wcześniej zdażało jej się ulać te z noskim, na szczęście już to minęło.
agula82
Fanka BB :)
Barbarka ja tak mialam z puchnieciem nog .jedna normalna druga balon. Tak bylo w ciąży . Jak mniej pilam opuchlixna znikala i zaraz znow sie pojawiała .nie znalazlam na to rady a lekarka mi powiedziała ze taka moja uroda . Sratatatata mialo po porodzie minąć no i nie minelo . Jak zaczyna oojawisc sie opuchlizna to na jednej nodze bardzo na drugiej umiarkowanie. Plan mam taki ze jak w ciagu 10 dni nie przejdzie to ide do lekarza rodzinnego.
Jeju siedze czekam na m. Wypis juz mam i co pomysle o domku i dzieciach to lzy mi strugami leca.
Jak tak dalej pojdzie to zapuvhnieta cala bede. I pewna jestem ze na ich widok beczec bede :-)
Jeju siedze czekam na m. Wypis juz mam i co pomysle o domku i dzieciach to lzy mi strugami leca.
Jak tak dalej pojdzie to zapuvhnieta cala bede. I pewna jestem ze na ich widok beczec bede :-)
Ostatnia edycja:
LILITH najlepszego Kochana :*
MAGDA PODUSZKA KLIN 60x36cm Matex dla niemowląt POSZEWKA (4477533412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to jest ta poduszka
MADISON to odstawie mleko całkowicie i zobaczę. Michał ulewał tak po prostu i mu przeszło ale on na mm..
EWAELINKA to sielanka
GORGUSIA z czasem wszystko się unormuje :-) koleżanka która ma taką różnicę wieku mówi, że po 6 mscach jest pełnia szczęścia ;-)
FIUFIU ojj czas leci
MAGDA PODUSZKA KLIN 60x36cm Matex dla niemowląt POSZEWKA (4477533412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to jest ta poduszka
MADISON to odstawie mleko całkowicie i zobaczę. Michał ulewał tak po prostu i mu przeszło ale on na mm..
EWAELINKA to sielanka
GORGUSIA z czasem wszystko się unormuje :-) koleżanka która ma taką różnicę wieku mówi, że po 6 mscach jest pełnia szczęścia ;-)
FIUFIU ojj czas leci
Pospalam troche z mala a teraz sie nudze. Nadal jestem sama na sali wiec nie mam z kim gadac mam nadzieje ze dostane jakies towarzystwo. Kornelka pojadla i spi. Dzis maz bedzie u mnie dopiero kolo 16 wczesniej nikt nie przyjdzie. P musi byc do 15 w pracy, mama z Msrtyna wiec tak sobie bede lezec fo tej 16
reklama