reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

magda to przynajmniej Tobie może się udać. U mnie od rana duszo i pełne słońce. W prognozie jakieś 32 stopnie...:eek: No chyba, że maluch mnie zaskoczy:-)

reklama
Czesc dziewczyny,

U nas tez zapowiada sie goracy dzien znowu, co dla mnie oznacza maskre :confused2: Modle sie juz o porod, a tu nic, kompletnie zero skurczy, nawet tych przepowiadajacych, ktorych do tej pory mialam sporo w ciagu doby :sorry:

Gorgusia &&&&& trzymamy kciuki :-)

A ja sie mega nie wyspalam , wszystko mnie boli .buzia zapuchnieta , nozki jakby ktos napompowal i mega chce mi sie plakac buuuuu... To bedzie dla mnie ciezki dzien. A tu jakos jeszcze przed dziecmi trzeba sie trzymac. Kurcze myslalam ze tesciowie choc na 2 dni ich wezma .A tu d... Jak sie Oliwka urodzi to bedq robic spedy ... Oj nawet klapek basenowych zalozyc nie moge ...

Pisalyscie o malzonkach szacownych : ja wczoraj uslyszalam ze za pare dni odpoczne sobie .- pytam wiec w jaki sposob niby ? A ten mi na to ze jak bede w szpitalu .... No myslalm ze padne. Wogóle to moj jak cos jest nie halo bo np. Ja nie cierpie pustych butelek po piciu pozostawionych wszedzie i zwracam mu uwage zeby wyrzucal (oczywiscie wsciekla) to ten mi wyklady o hormonach robi i spokojnym glosem mowi dobrze dobrze ja wszystko rozumiem. Oj na mnie to gorzej niz plaxhta na byka dziala. Ale skutkuje tym ze sie zamykqm i wychodze.

Oj... ide kawke wypic..

Oszqrde fajni są, mnie to bawi niesamowicie, mój też jest skarbnicą takich tekstów, a te dwie rzeczy to z okresu ciąży, wtedy umysł widocznie jeszcze lepiej pracuje. Mój ma w ogóle fioła na punkcie ciszy jak ktoś śpi, niestety taki nawyk z domu. I też podobnie jak Twój mąż Izis jak mieszkaliśmy u moich rodziców uważał, że się z nim nie liczą. :rolleyes: a u mnie każdy zachowywał się normalnie. Jak urodził się syn to nie pozwalał nic robić żeby się dziecko wyspało :o jakbym go słuchała to chyba byśmy w chlewie mieszkali ;)

Sierpniowa bardzo bym chciała, ale chyba nic z tego, ale idę dziś na badanko wi€c może lekarz dopomoże.

Ostatnia edycja:
Gorgusia &&&&czekam na wiesci .....
U mnie noc wyjatkowo wyspana :-) wyslalismy babcie wczoraj spac i dawaj pod prysznic :-) maz sie czasem przydaje :-)
A teraz poki co cisza na horyzoncie -szczerze to dawno sie tak nie czulam ?? Jakos tak dobrze mi i poki co nic nie boli ,,,,mama sie smieje ze "czyzby cisza przed burza"
Stukam sie kawka i milego dnia zycze :-*

Afja no trudno może dziś nadrobicie wczorajszy celibat :))) a rozstępy z czasem zblędną i nei będzie ich widać - nie martw się :*

Monya81 co tam u Ciebie o poranku?

Fiuu jak sobie radzicie - ogarniasz się nieco?

Barbarka ty też może dziś celibat nadrobisz :))))

Gorgusia &&&&&&&

Madison ja nie mogę implantu... ja mogę tylko wkładkę... albo męża wysterylizuję ;) Czy nie wiesz jak to jest z tą alkoholizacją przy kp? napisałąm pytanie na cyckowym ale nikt mi nie odpowiedział - rozumiem, że same abstynentki :) ale może ktoś jednak chciałby się sponiewierać karmiąc piersią i wie jak to zrobić ;)

Anna wymioty w zaawansowanej ciąży to co okropnego... w ciąży z Mają miałam zatrucie - kosmos

Izis jak dla mnie to Twój mąż jest bardzo trudny.... nie znosze kiedy coś wisi w powietrzu i nie wiadomo o co chodzi... ale ja wtedy olewam temat i robię swoje...

Magda17011 ja też mam ten laktator i liczę na niego już po porodzie :)

Sierpniowa dobry sen obecnie jest na wagę złota - mi ciągle za gorąco...

Dziewczynom, które już mają dzieci po tej stronie życzę fajnego dnia :))))

Magda37 życzę Ci aby to było dziś skoro chcesz czwartek :)))

Oszqurde też fajna historia z tym blatem :)))

Ewaelinka jak dobrze, że się dobrze miewasz :) korzystaj z tego czasu bo ostatnio dolegliwości dały Ci w kość :***

Dzień dobry
Noc jak wszystkie ostatnio - słaba... upał nie daje mi spokoju... nie jestem w stanie spać, ciągle się budzę, pocę się i jest nieprzyjemnie... Nasila mi się też ból podwozia zapewne spowodowany wagą Oliwki.

Jutro idę na pierwsze ktg

A dziś mam obiadek gotowy bo wczoraj zrobiłam... piję kawę i może coś poszoruję jeszcze w domku... Tęsknię za Mają... a ona wcale :)))) świetnie się bawi ihihihi :) niech wypoczywa w końcu u niej też duże zmiany się szykują... idzie do 4 klasy :)))

Gorgusiu to Antka piękny dzień :-) powodzenia kochana.
Moja księżna nie spala od 20 do 2. Tzn zasypiala na cycu ale jak tylko wypadł,to krzyk...oj nerw był.e potem zasnela,spala do 7:30zjadla z cyca i dalej w kime....cóż zobaczy co przyniesie dzien.ją za to ugotowalam rosół. Niech matka zje coś pożywnego :-)
Mego dnia panie :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny! Dziś obiecany czwartek więc liczę że dotrzymamy obietnic złożonych przed paroma dniami i się będzie działo! U mnie jest ochłodzenie! więc prognoza się sprawdziła - idealne warunki do porodu.
Narazie tylko Gorgusia słowna jest - i czwartek potraktowała poważnie :)

Gorgusia - kciuki zaciśnięte &&&& czekamy na dobre wieści!

zazdroszczę Wam tego seksu dziołchy! Mój mam wrażenie zwyczajnie się .... MNIE BOI :-( chyba go odstraszam z tym monstrualnym brzuchem... Czułości owszem - nawet wczoraj na masaż stóp się załapałam - ale jemu się wydaje że Synusiowi krzywdę zrobi jak mamusię dorwie.. No nijak mu przetłumaczyć... Więc "czekaj babko latka" aż się poród sam z siebie rozkręci bo na prostaglandyny liczyć nie mogę...
Ale nie ma co! Ja drugi raz w życiu przenosić nie zamierzam więc jak już TP będzie na zegarze to go zgwałcę i już!!!

reklama
Do góry