reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

To i ja się melduję z rana, jeszcze tylko jutro mnie czeka wstawanie takim bladym świtem i koniec, mąż już będzie miał sensowniejsze zmiany :-)

Gorgusia - powodzenia, trzymam kciuki :-)

reklama
Martusia za wizytę. &&&&&
Gorgusia zaciskam &&&&&&&&&& byś jak najszybciej przytuliła Antosia :-)

A my się właśnie cycujemy :-)uwielbiam to ...a tak apropo laktator medela mini electric to najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać :tak::-D

marlenkus a o co chodzi z tą skalą skurczy, skąd taką macie?:confused: ja zupełnie nie w temacie:-)
cwikla co do ZUS OFE to za 4 lata będziesz mogła zmienić decyzję.
Gorgusia trzymam kciuki i powodzenia!!!:tak:

A ja się nie wyspałam, bo taka panowała parnota i duchota, że szkoda gadać. Do tego kilka razy zaśliniłam- istny potop wręcz- i poduszkę i chyba samą siebie... fuj:eek:
Jest czwartek, skurczy brak, innych objawów rychło zbliżającego się porodu brak i chłodu też brak. :happy:
Aaaaa i Ania- wczoraj moje dziecko szalało w brzuchu tak jak Twoje ostatnio. Też bardzo długo, intensywnie i momentami boleśnie:szok:

Gorgusia . Powodzenia ::-)
Tez mnie niezle rozbawil wlacznik od swiatla :D
trzeba wstac, ide na wizyte potem do fryca . W nocy lapaly mnie bole jak przy okresie i bole kregoslupa :cool: az sie wybudzalam z bolu. Ale dalej chyba nie wiem jak rozpoznac skurcz:thumbdown:zielona jestem :-)

Dzisiaj czwartek to ponoc ma byc u nas duzo porodow :-)

GORGUSIA obys jak naszybciej tuliła Antosia :tak:

Powodzenia dziewczyny na wizytach :-) i samych pozytywnych wiesci

Wojtus wlasnie otworzyl oczy a reszta mych chlopcow spi.
W ogole chyba cos zjadlam bo Malutki podczas robienia kupki prezy sie i steka oops :sorry2:

Milego!

Hej

Gorgusiu trzymam kciuki bardzo mocno, obys jyz dzis tulila synka.

U mnie 38 tc. Ciekawe jak dlugo jeszcze pochodze. We wtorek wizyta i mam nadzieje ze cos ruszy. Do tego czasu luzuje.

U mnie seks odpada. Maz ma blokade mega.

Izis oj wiem co to znaczy jak maz ma dziwne nadtroje i nie chce powiedziec o co chodzi. U mnie dziala olanie tematu albo mega awsntura. :)

Ja w szoku byłam, że on ma jeszcze tyle miejsca, żeby takie harce odprawiać:szok:
Ech, przypomniał mi się mój sen:-) Byłam na porodówce i dostałam mega dużego czopka -lewatywa znaczy się. Nie potrafiłam go sobie wsadzić:laugh2::laugh2::laugh2: Jakby to była najtrudniejsza część porodu:happy:
Jeszcze 8 nie ma a ja się lepię, suuuuuper:happy:

reklama
Oj ja zgłaszałam się na czwartek i u nas wieczorem była burza, a od 4 cały czas pada, na dworze jest 21 stopni, a teraz jeszcze grzmi idealny dzień na poród, tylko Hania jeszcze niezdecydowana. :(
Plus jest taki, że chociaż się wyspałam
Gorgusia powodzenia.

Do góry