reklama
Afja-Anetka
Fanka BB :)
u mnie chyba nici, wstał i mówi, że zmęczony i idzie dalej spać... buu
magda37
Ja to tylko mogę poczytać o seksie i to nie swoim ale życzę owocnych uniesień .
U mnie już po skurczach . Może uda się zasnąć.
A gdzie Izis?
Dobrej nocy.
U mnie już po skurczach . Może uda się zasnąć.
A gdzie Izis?
Dobrej nocy.
Ostatnia edycja:
Monya81
Kostek ma czkawkę, chyba też się przejął. S wrócił. Uciekam zatem, bo czasu mało. Teoretycznie jutro o 9tej musi byc w Poznaniu. Jak zamilknę to znaczy, że wystopowało i smacznie zasnęłam. Jak się bedzie działo wiecej to dam znać.
barbarka1611
Ja też planowałam na dziś wywołanie porodu, nosiłam pierworodnego na rękach jak tylko zechciał się dać, umylam okno, zjadłam ostre chińskie na obiad, gorący prysznic też zaliczyłam. Zaczął mnie nawet brzuch boleć jak przy skurczach no to sobie myślę że jeszcze sex i jade. Wchodzę do sypialni a mój luby wyłożony jak nieboszczyk, chrapie aż żal budzić. Może jutro...
I z mężów i z wanny korzystajcie, bo na obie przyjemność trzeba po porodzie czekać 6 tygodni
CALTHA - po 90ml na jedno karmienie. I widzę, ze wiecej moga. Mam ok od lekarki na 100ml.
50ml jadły jak miały 2tyg i wagę ok 2100. Potem szybko było 60, 70 i ostatni tydzien juz 80.
Nie ulewaja nic. I ja karmie 8 razy na dobe. Tak ustawiły to lekarki i pielęgniarki w szpitalu i tego sie trzymam. Czasem dokarmie 20-30ml, ale potem i tak maja zjeść cała porcje, lekko za mną nie maja
12 karmien na dobe... Nie wyrobilabym z ta dwojka chyba. Ale jak Twoja ulewa to musi byc częściej a mniej.
Dla mnie główny plus butli jest taki, ze wlasnie moge 'wymusić' cała porcje, z piersia sie tak nie da.
Przy piersi tez mozesz kontrolować ile zjadla - wazysz przed i po. Tak mi kazali robic w szpitalu i tak robię w domu jak chce sie w to bawić
Ja wogole nie ściągalam w nocy, teraz siedzę nad dojarka, no ale to nie noc-noc jeszcze.
Monitory darowalam sobie. Dziewczyny były podpiete w szpitalu do monitoringu tetna do dnia kiedy to były gotowe do wypisu. Na moja prośbę zostały 4 dni dłużej i leżały juz bez tego monitoringu. Uznałam, ze jesli oni maja odwagę to musi byc bezpiecznie. Planowałam przez chwile kupić takie mobilne monitory przypinane do pieluszki, ale nigdzie nie było dwoch, zamówiłam i nie odebralam finalnie, nabralam odwagi i przekonania, ze wszystko bedzie dobrze
I nie miałam ochoty na szpitalne klimaty w domu
I o dziwo byłam bardzo spokojna, zero nasłuchwiania itd. Moje czasami tez wydają z siebie dźwięki rożne. M mówi, ze to wbudowany minitor oddechu i wiadomo ze nie trzeba sie martwic, wszystko ok
CWIKLA - koszt implantu to 850 zł, wkładki 1100.
Implant do 3 lat, wkladka do 5.
W PL dostępny jest tylko Implanon.
GORGUSIA, MONYA - jak juz sie spotkacie na Żelaznej to, ku chwale forum, zróbcie jakies pamiątkowe selfie
Podziwiam Wasze nerwy dziewczyny
Czytam o tych skurczach z ciekawością. Mi to temat nieznany. Teraz jak dostałam skurczow to po godzinie z hakiem byłam gotowa do parcia i tylko pessar trzymał mała
CALTHA - po 90ml na jedno karmienie. I widzę, ze wiecej moga. Mam ok od lekarki na 100ml.
50ml jadły jak miały 2tyg i wagę ok 2100. Potem szybko było 60, 70 i ostatni tydzien juz 80.
Nie ulewaja nic. I ja karmie 8 razy na dobe. Tak ustawiły to lekarki i pielęgniarki w szpitalu i tego sie trzymam. Czasem dokarmie 20-30ml, ale potem i tak maja zjeść cała porcje, lekko za mną nie maja
12 karmien na dobe... Nie wyrobilabym z ta dwojka chyba. Ale jak Twoja ulewa to musi byc częściej a mniej.
Dla mnie główny plus butli jest taki, ze wlasnie moge 'wymusić' cała porcje, z piersia sie tak nie da.
Przy piersi tez mozesz kontrolować ile zjadla - wazysz przed i po. Tak mi kazali robic w szpitalu i tak robię w domu jak chce sie w to bawić
Ja wogole nie ściągalam w nocy, teraz siedzę nad dojarka, no ale to nie noc-noc jeszcze.
Monitory darowalam sobie. Dziewczyny były podpiete w szpitalu do monitoringu tetna do dnia kiedy to były gotowe do wypisu. Na moja prośbę zostały 4 dni dłużej i leżały juz bez tego monitoringu. Uznałam, ze jesli oni maja odwagę to musi byc bezpiecznie. Planowałam przez chwile kupić takie mobilne monitory przypinane do pieluszki, ale nigdzie nie było dwoch, zamówiłam i nie odebralam finalnie, nabralam odwagi i przekonania, ze wszystko bedzie dobrze
I nie miałam ochoty na szpitalne klimaty w domu
I o dziwo byłam bardzo spokojna, zero nasłuchwiania itd. Moje czasami tez wydają z siebie dźwięki rożne. M mówi, ze to wbudowany minitor oddechu i wiadomo ze nie trzeba sie martwic, wszystko ok
CWIKLA - koszt implantu to 850 zł, wkładki 1100.
Implant do 3 lat, wkladka do 5.
W PL dostępny jest tylko Implanon.
GORGUSIA, MONYA - jak juz sie spotkacie na Żelaznej to, ku chwale forum, zróbcie jakies pamiątkowe selfie
Podziwiam Wasze nerwy dziewczyny
Czytam o tych skurczach z ciekawością. Mi to temat nieznany. Teraz jak dostałam skurczow to po godzinie z hakiem byłam gotowa do parcia i tylko pessar trzymał mała
Afja-Anetka
ja się podłamałam bo właśnie odkryłam rozstępy na brzuchu.... czas najwyższy na poród.....................................!!!!
anna20061
A ja wlasnie walcze z przeogromna zgaga. I wiem co w 9 miesiacu ciazy wcale nielatwo wymiotowac...
reklama
barbarka1611
A ja zasnąć nie mogę, chyba mam te przepowiadajace skurcze. Do tego mała tak wierzga że cały brzuchol boli :/