reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Atana taaak lody to podstawa :)

Angie kciuki!!!

Marlenkus ja po pierwszym porodzie miałam taką sąsiadkę, że żal.... po pobycie powiedziałam, że następnym razem wynajmuje osobną salę hehe oczywiście teraz już mi to odeszło, w ogóle nie zamierzam wchodzić w rozmowy z innymi położnicami :p bo tamten tygodniowy pobyt to był koszmar....
także współczuje

Fiuufiuu czekam na relacje jak w domku sobie radzicie :) i jak braciszek reaguje na siostrę :D

gorgusia to do którego szpitala się wybierasz??

Martuśka oj trzymam kciuki żeby dzidzia był ok ułożony!

reklama
Mnie czeka pracowita noc. Wczoraj wszystkie zmiany wziął M. Do tego jedna cora przez 2h ciagle sie wybudzala i płakała. Musze sie mu odwdzięczyć i dac odpocząć.
Na te okoliczność pospalam z dziewczynami dzisiaj w dzien.

ANGIE - kciukam i ja! Powodzenia! Życze porodu, ktory bedzie mozna bardzo miło wspominać :)

CALTHA - mam to samo wrażenie - opieka nad dziecmi to pikus. Większość czasu to tematy mleczne - ściąganie, mycie, sterylizowanie, podgrzewanie.
Ja musze juz produkować 1,6l dziennie.
Ale ja nie wiem czy chce to zamienić na kp bezpośrednie. Teraz przynajmniej wylaczam te 90ml w każda choćby spaly i mam 3h spokoju, a na piersi sie zacznie cyrk jak z pierworodnym.

FIUUFIUU - szybiego ogarniania i wypracowania domowych ścieżek i procesów :)

ASIOLEK - musi sie dobrze rana wyleczyć :/ Ja nie moge czekać 4m, myśle nad tym implantem cholernym. Jak cos mi bedzie nie pasić to poprostu wyjme szybko, tak sie pocieszam...

Martuśka raczej mało prawdopodobne żeby mały się przekręcił . Ja ruchy czuję na dole-to chyba rączki i po prawej stronie nóżki, a pod lewą piersią wypina prawdopodobnie pupę :eek: . I też ciągle mam wrażenie że to pod piersią to główką. A główka już w jest w kanale rodnym. :)

A faceci tacy są, nieraz mam wrażenie, że gorzej przechodzą ciążę niż my. :o
Mój ostatnio miał pretensje, że pół godziny przed jego pobudką
spuściłem wodę w toalecie przy niedomkniętych drzwiach. ;)
W poprzedniej ciąży za głośno wciskałam włącznik do światła :D:D

Do dupy z tymi skurczami. Były cały dzień a teraz cisza... Są jakieś mało regularne. Chyba wykorzystanie m mi pozostaje. mam dość. Się gamoń zdecydować nie może.

reklama
Gorgusia bo z tymi skurczami tak właśnie jest!!!
Ja mam je od dluzszgo czasu ( średnio co 6-8 minut w skali 80-100). I w zasadzie na tym się kończy ze je mam....

Do góry