reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

A mnie dziś męczą tylko jakoś tak dziwnie są długie ale rzadko. Ją już nie wiem o co chodzi. Ja na swojego nie mam co liczyć, ma chłopak jakąś traumę :confused: chyba będę musiała sobie poradzić sama. :D

reklama
Hej
podczytuję Was cały dzień, ale żeby odpisać każdej to nie ma szans :/

Gorgusia, życzę aby się ruszyło w końcu.

Martuśka, a Tobie życzę, żeby maluch był głową w dół jednak. Agatkę rodziłam przez CC ze wzgl na położenie pośladkowe.

Natkusia, pięknie Wojtuś przybiera! My wczoraj ważyliśmy Ewę na wadze kuchennej i wyszło 2560 g. Ze szpitala wyszła z wagą 2310 g, więc przybrała 250 g w 5 dni :)

Ja mam męża w domu cały czas, więc spokojnie dajemy radę ogarnąć dziewczynki. Ewcia lubi sobie robić sesje przy piersi - nie śpi np. 4 godziny i w tym czasie pojada sobie 4-6 razy ;) na razie to jest znośne, ale co będzie jak mój mąż do pracy wróci? Agatka się zanudzi biedna.

Gorgusia - wiem że Cię to męczy bo trwa i trwa ale spójrz pozytywnie: Każdy skurcz o jakiś tam kawałek skraca Ci szyjkę - bo taki jego cel. Wiec myślę że nagrodą za to że teraz Cię tak wymęczy, będzie sprawny i szybki poród bo "niewiele już zostanie do roboty" :) Mam nadzieję że Cię troszkę podniosłam na duchu. Mogę przejąć ich troszkę od Ciebie jak chcesz :) bo u mnie cisza....

Magda37 - no pobudliwość nerwowa widzę u Twojego Pana mistrzowska :) uśmiałam się z włącznika światła :)

Idę spać. Pada więc powietrze idealne. Wietrzę wszędzie i mam nadzieję że to pomoże dobrze spać. Niech się już ten lipiec kończy i sierpień zaczyna..

Dziś znów siedziałam z wami w wannie :) czytałam sobie co u Was.
Mała w każdej chłodnej mojej kąpieli ma czkawke.

Trzymam kciuki za pożądane akcje tej nocy!

Życzę nam wszystkim aby nasi mężczyźni stanęli na wysokości zadania i byli naszym oparciem.

No to dzisiaj ja skurczuje: mierzę sobie od 21:45 i są co 7 min, ale takie do wytrzymania- jak co wieczór- różnica tylko taka, że częstsze i regularniejsze, no i szyjka kłuje. Czekam na mojego chłopa, jak z meczu wróci i na rozwój akcji.

reklama
Do góry