reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Hej chcilam zapytać tak z ciekawości dziewczyn w okolicach 12/13 tydzieńwxie jakieś kg na plusie ?
no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej... 🤷‍♀️

reklama
Ja byłam w zeszłym tyg na kontroli to miałam 0.5 kg na plusie cieszę sie bo trochę dodatkowych kg mialam przed ciążą .

Wczoraj byliśmy u dziadków i był tort bezowy lodowy . Myślę sobie no no dobra zjem ( wcale na słodkie mnie w tej ciazy nie ciągnie ) no i jadlam kawałek i za chwilę wzięłam sobie drugi i jak mi było niedobrze 😁 jak tak dalej będzie z reagowaniem na slodkie to kiepsko widzę krzywa 😑
Ooo to malutko prawie nic :)
Kurczę ale zazdroszczę wolności w jedzeniu mnie cukrzyca psychicznie wykanczw

no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej... 🤷‍♀️
O proszę a jesteś z tych szczuplejszych czy odwrotnie ?

O to nie jestem sama hahaha plus taki że ja jestem szczupła ,słyszałam kiedyś że to co się przytyje w pierwszym trymestrze po ciąży najtrudniej zrzucić bo to nie jest związana waga z ciążą 😂
No nie jesteś sama bo u mnie też 2 kg na plusie już 🤦🏻‍♀️ a jeszcze z poprzedniej ciąży mi zostało 6kg. Źle to widzę..

Ja też mam już 2 kg na plusie 😬 tzn teoretycznie jest to moja stała waga, którą trzymałam przez ostatnie lata ale schudłam 2 kg jak zaczęłam procedurę i teraz one wróciły 😌

reklama
Do góry