no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej...Hej chcilam zapytać tak z ciekawości dziewczyn w okolicach 12/13 tydzieńwxie jakieś kg na plusie ?
reklama
*nie chce byc sama poprawiłam toDlaczego chcesz być sama?
Ooo to malutko prawie nicJa byłam w zeszłym tyg na kontroli to miałam 0.5 kg na plusie cieszę sie bo trochę dodatkowych kg mialam przed ciążą .
Wczoraj byliśmy u dziadków i był tort bezowy lodowy . Myślę sobie no no dobra zjem ( wcale na słodkie mnie w tej ciazy nie ciągnie ) no i jadlam kawałek i za chwilę wzięłam sobie drugi i jak mi było niedobrze jak tak dalej będzie z reagowaniem na slodkie to kiepsko widzę krzywa
Kurczę ale zazdroszczę wolności w jedzeniu mnie cukrzyca psychicznie wykanczw
O proszę a jesteś z tych szczuplejszych czy odwrotnie ?no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej...
O to nie jestem sama hahaha plus taki że ja jestem szczupła ,słyszałam kiedyś że to co się przytyje w pierwszym trymestrze po ciąży najtrudniej zrzucić bo to nie jest związana waga z ciążąU mnie 2kg, ale nie dziwie się. Żere jak opętana...
No nie jesteś sama bo u mnie też 2 kg na plusie już a jeszcze z poprzedniej ciąży mi zostało 6kg. Źle to widzę..O to nie jestem sama hahaha plus taki że ja jestem szczupła ,słyszałam kiedyś że to co się przytyje w pierwszym trymestrze po ciąży najtrudniej zrzucić bo to nie jest związana waga z ciążą
Meganka
Fanka BB :)
ja od lata sie odchudzalam, trzymałam dosc mocnyy deifcyt. spadlo mi sporo, (prawie 12kg) niestety jak zobaczylam 2 kreski to zrobiło sie jojo, bo za szybko wiecej jadłam, ale wole dodatkowe kg niż wymioty. Trudno, bede sie martwić po ciazy, póki co nieszczególnie
reklama
też mam ponad 2 kg do przodu , dziś się ważyłam 60,3.No nie jesteś sama bo u mnie też 2 kg na plusie już a jeszcze z poprzedniej ciąży mi zostało 6kg. Źle to widzę..