Ja podobnie, ale karmiłam piersią. I jak odstawiłam karmienie, to przytyłam 5 z powrotemJa zrzuciłam po pierwszej ponad 10kg w niecałe 2 miesiące. Bez karmienia piersią i bez ćwiczeń.
reklama
Patrycjaa001
Aktywna w BB
no to pewnie to wszystko przez te hormony, one są winne zawsze wszystkiemuA wodę zawsze piłam na litry, więc odwodniona napewno nie jestem
Jak po wizycie? Co lekarz na tą twoją pachwinę powiedział?Udalo nam sie wyjechac, ale jedziemy tak troche z dusza na ramieniu Trudno. Powiem, ze chlop gonił daniele. Zaluje ze nie nagralam
O ja też karmiłam ponad dwa lata i się waga wtedy trzymała, a jak odstawiłam to prawie z dnia na dzień 4 kg do przodu, teraz od początku ciąży na razie 1 kg do tyłu.Ja podobnie, ale karmiłam piersią. I jak odstawiłam karmienie, to przytyłam 5 z powrotem
Malinowa_-
Fanka BB :)
Ja narazie nic nie przytyłam. Ale pilnuje się, bo nie chciałabym później w wakacje być bardzo duża i się męczyć w upały
Dziś odebrałam wyniki i mam TSH 0,23. Przed ciążą miałam zawsze wysokie ok 4. Nigdy nie miałam takiego niskiego - nie biorę leków.
Dziewczyny a co mysliscie o podróżowaniu w ciąży? Mam na myśli samolotem. Będę konsultowała z lekarzem, trochę się obawiam.
Dziś odebrałam wyniki i mam TSH 0,23. Przed ciążą miałam zawsze wysokie ok 4. Nigdy nie miałam takiego niskiego - nie biorę leków.
Dziewczyny a co mysliscie o podróżowaniu w ciąży? Mam na myśli samolotem. Będę konsultowała z lekarzem, trochę się obawiam.
Nelka85
Mi zawsze mówili, że nie ma przeciwskazańJa narazie nic nie przytyłam. Ale pilnuje się, bo nie chciałabym później w wakacje być bardzo duża i się męczyć w upały
Mój chce na każdąA robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.
Nie ma przeciwwskazań do lotów, a co najmniej do końcówki ciąży.Ja narazie nic nie przytyłam. Ale pilnuje się, bo nie chciałabym później w wakacje być bardzo duża i się męczyć w upały
Ja w ogóle moczu nie miałam w tej Austrii a morfologię miałam raz, a drugi raz po 20 tygodniu chyba. Zastanawiam się czy prywatnie sobie nie zrobić badań.A robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.
reklama
Kejcik
ja mam zlecone przez prowadzącego i w sumie mówił, ze na każdą wizytę będzie chciałA robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.