reklama
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Sporo wizyt dzisiaj. Trzymam za Was kciuki!❤☺
Mayolin
Gratulacje! A płeć?Doczekalam się tego wyniku nifty, ryzyka niskie![]()
Veraverrto
Udalo nam sie wyjechac, ale jedziemy tak troche z dusza na ramieniuMoja ma teraz manię skakania mi po brzuchu. Wczoraj strzeliła mnie głową pod oko. Aż się popłakałam
Ja na 15.20 a do wyboru miałam jeszcze 9.40ale ślubne u lepiej później.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
AnnMar88
Moderator
A płeć badałaś? Chyba że nie chcesz się dzielićDoczekalam się tego wyniku nifty, ryzyka niskie![]()
reklama
Magda_13
Obudziłam się jakieś 1,5h temu z pełnym pęcherzem aż czułam jak mnie brzuch boli od tego. Zrobiłam siku, a brzuch dalej taki tkliwy się wydawał przez jakiś czas. Miałyście tak może kiedyś?
I w ogóle pamiętam, że któreś z Was w poprzednich ciążach straciło je w 9tc. Jak to się odbywało? Wszystko rozwijało się dobrze a raptem zatrzymanie?
Ja moją poprzednią straciłam też w 9tc, ale zatrzymanie na pewno nastąpiło z 1,5 tygodnia wcześniej i tam od samego początku były komplikacje.
U mnie było tak, że beta rosła pięknie, wszystko było ok w sumie. Jedynie to miałam plamienie lekkie na początku i ciąża od początku na USG młodsza o 2 dni niż z OM czy tego kiedy wydawało mi się, że miałam owulkę, ale 2dni to nie różnica wg lekarza. No i na USG w 7+2 piękny zarodek z bijącym serduszkiem, a na kolejnej kontroli 2tyg później już brak akcji serca i wg crl ciąża zatrzymana jakiś tydzień wcześniej na 8+2.
Szczerze mówiąc poza złym przeczuciem w tamtej ciąży i brakiem objawów ciążowych to nic specjalnie nie zapowiadało, że tak się skończy. Teraz też plamiłam na początku i też mam trochę młodszą ciążę z USG niż z tego kiedy wydaje mi się, że miałam owulkę, więc też lekko świruję i każda kontrola usg to stres.