soulflygirl86
Fanka BB :)
Z chęcią oddam nadprogramowe kilogramyHaha ja poproszę, bo akurat przytycie dobrze mi zrobi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z chęcią oddam nadprogramowe kilogramyHaha ja poproszę, bo akurat przytycie dobrze mi zrobi
Tzn zalezy jak sie uloze ale czuje to miejsce.Niestety…
Haha to moje odkrycie. Tak ułatwia życie.
A znów efektu od stylistek nie lubię, bo raz, że robią bardzo mocne, a dwa, że te rzęsy wyglądają dobrze przez kilka pierwszych dni, później wypadają.
A te sama naklejam, noszę dwa tygodnie, zdejmuję, myję je i zakładam ponownie klej wegański, oczywiście odpowiedni dla kobiet w ciąży i karmiących
Robię sobie bardzo delikatny efekt, a czuję się świetnie.
O chol**a. A ginekologa kiedy masz? Oni też się trochę orientują w tych dawkach. Nie masz możliwości skontaktowania się z lekarzem prowadzącym ciążę, nie wiem czy tu nie pasowało by 150x2 razy pociągnąć.W grudniu jak badałam to miałam wynik 2.2 przy dawce euthyroxu 100
Delikatnie sobie sama podniosłam dawkę (zaczęłam brać jeszcze 1/4 tabletki 25. Więc łącznie lykalam 106.25)
Chciałam żeby spadło do przynajmniej 2.
A wczoraj kurła wynik 8.8 więc od dzisiaj łykam już 125... Wizytę u endo mam dopiero 31 stycznia
ale bardzo bardzo Cię boli czy tak trochę?Tzn zalezy jak sie uloze ale czuje to miejsce.
Idę we wtorek prywatnie do gina, podpytam go co myśli. U mnie to jest wiecznie ciężko dobrać właściwa dawkę euthyroxu.O chol**a. A ginekologa kiedy masz? Oni też się trochę orientują w tych dawkach. Nie masz możliwości skontaktowania się z lekarzem prowadzącym ciążę, nie wiem czy tu nie pasowało by 150x2 razy pociągnąć.
Oczywiście będziemy trzymać kciukasydaj koniecznie znać po wizycieJa jutro też mam wizytę u gina na NFZ i wtedy doczekam się w końcu skierowania na prenatalne Też się denerwuje jutrzejszą wizyta i to bardzo... Poprzednia ciąża jak i ta to prawdziwy cud i ogromne ryzyko ale to może więcej na priv opowiem. Proszę o kciuki jutro dziewczyny od 9:00
a polecasz jakieś konkretne? Jakąś markę? Ja lubię bardzo delikatny efekt, nigdy nie miałam takich kłód kosmetyczki bo dla mnie trochę za „chamskie”I co lepsze jak coś odleci w trakcie noszenia czy coś to sobie doklejam sama i już.
A no u stylistki rzęs w takim wypadku trzeba czekać na następną wizytę