ojjj gratuluję tak die cieszęMam wyniki!
Zdrowa dziewuszka, Edi będzie mieć siostrę
reklama
to wcale nie jest tak, że te wszystkie objawy zwiastują coś dobrego lub złego, to raczej indywidualna kwestia jak te zmiany hormonalne wpływają akurat na Ciebie...Wiesz z jednej strony radość.. można góry przenosić Ale wiesz głowa już pracuje.. Jeszcze jak Was czytam, jakie potraficie być sponiewierane to myślę, kurde coś nie tak na pewno..
Dziś miałam wizytę, na której dr robiła usg prenatalne, mówiła, że wszystko ok. W załączeniu wstawiam zdjęcia, chociaż one mi nic nie mówią po wizycie byłam na badaniu z krwi pappa w diagnostyce ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile się czeka na wyniki. Kolej a wizytę mam 16 luty. A płci niestety jeszcze nie poznałam, mówiła że na kolejnej wizycie będzie można juz określić.
Załączniki
kolejna dobra wiadomość cudnie! i to że krwiak się wchłonął!!!Przychodzę się pochwalić po wizycie, wszystko ok i jest juz 3.5 cm, krwiaka już nie ma. Następna wizyta 9 luty
-Natalia
Fanka BB :)
I oby tak dalej! GratulujePrzychodzę się pochwalić po wizycie, wszystko ok i jest juz 3.5 cm, krwiaka już nie ma. Następna wizyta 9 luty
-Natalia
No dzisiaj mamy prawdziwą lawine dobrych wiadomości i oby tak dalej! SuperDziś miałam wizytę, na której dr robiła usg prenatalne, mówiła, że wszystko ok. W załączeniu wstawiam zdjęcia, chociaż one mi nic nie mówią po wizycie byłam na badaniu z krwi pappa w diagnostyce ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile się czeka na wyniki. Kolej a wizytę mam 16 luty. A płci niestety jeszcze nie poznałam, mówiła że na kolejnej wizycie będzie można juz określić.
soulflygirl86
O jakże miło czyta się takie wieści Najważniejsze,że jesteś spokojniejszamiałam dziś konsultację z hipertensjolog I trochę mnie uspokoiła... powiedziała przede wszystkim ze zazwyczaj preeklampsje mają kobiety, które nie leczą ciśnienia, a nawet go nie miały wysokiego i nagle w 2 trymestrze zaczyna szaleć...
ja mam leki od początku i wg niej to nie powinno w ogóle u mnie wystąpić... a w najgorszym możliwym scenariuszu kładą cie na patologii i mają tam.leki dzięki którym są w stanie zbijać to czasami naprawdę dlugo...
Plus heparyna też coś daje...
Zleciła mi mnóstwo badań i powiedziała co badać często i na co zwracać uwagę...
soulflygirl86
No ba!ja w pierwszej nawet zmęczenia nie odczuwałam,biegałam do 8 m-caMoja przyjaciółka miała książkową ciążę, bez żadnych objawów poza delikatnym zmęczeniem i rosnącym brzuchem. Nie każdy się źle czuje w ciąży.
reklama
Nelka85
Tak. Miała być zdrowa dziewczynka. Mieli z ubezpieczeniem i walczą o odszkodowanie.Dziewczyny A slyszalyscie o przypadkach że te wyniki Nifty/sanco się nie pokryły z rzeczywistością ?
To są naprawdę rzadkie przypadki, że są błędy ale jednak to statystyka.