reklama
soulflygirl86
Fanka BB :)
Kochana,ale ja tez nie mam objawów i to od samego początku..zero mdłosci,zero wrażliwosci piersi itd. jedynie te skręty'' jelit były ale przeszły..to nie musi oznaczać nic złego Głową do góry i zdróweczkaAle mam dzisiaj niemoc. Mega przeziębienie mnie dopadło. A poza tym praktycznie żadnych objawów. Co mnie już niepokoi.. no chyba że to ciąża bezobjawowa..
-Natalia
Same dobre wiadomości! Ale się cieszę! GratulacjeMam wyniki!
Zdrowa dziewuszka, Edi będzie mieć siostrę
Magda_13
Dziewczyny A slyszalyscie o przypadkach że te wyniki Nifty/sanco się nie pokryły z rzeczywistością ?
Czytałam, że wyniki mogą wyjść złe, a dziecko mimo to może być zdrowe. W drugą stronę, w sensie, że wyniki dobre, a dziecko chore to się praktycznie nie zdarza
Super.Mam wyniki!
Veraverrto
Obys pozytywnie sie zaskoczyla A jesli nie, to niech weekend zleci jak z bicza.u mnie najwcześniej w poniedziałek
drugi.bejbik
To bardzo dobra wiadomość! ❤ super, że już wiesz na co uważać, co kontrolować ☺ więc głowa do góry ☺ wierzę, że wszystko dobrze się skończy ❤miałam dziś konsultację z hipertensjolog I trochę mnie uspokoiła... powiedziała przede wszystkim ze zazwyczaj preeklampsje mają kobiety, które nie leczą ciśnienia, a nawet go nie miały wysokiego i nagle w 2 trymestrze zaczyna szaleć...
ja mam leki od początku i wg niej to nie powinno w ogóle u mnie wystąpić... a w najgorszym możliwym scenariuszu kładą cie na patologii i mają tam.leki dzięki którym są w stanie zbijać to czasami naprawdę dlugo...
Plus heparyna też coś daje...
Zleciła mi mnóstwo badań i powiedziała co badać często i na co zwracać uwagę...
drugi.bejbik
Pięknie, gratulacje takich wiadomości nam trzeba ❤Mam wyniki!
kropka.
Wiesz z jednej strony radość.. można góry przenosić Ale wiesz głowa już pracuje.. Jeszcze jak Was czytam, jakie potraficie być sponiewierane to myślę, kurde coś nie tak na pewno..Kochana,ale ja tez nie mam objawów i to od samego początku..zero mdłosci,zero wrażliwosci piersi itd. jedynie te skręty'' jelit były ale przeszły..to nie musi oznaczać nic złego Głową do góry i zdróweczka
reklama
PepkaS
Dokladnie!Pięknie, gratulacje takich wiadomości nam trzeba ❤