Kejcik
Fanka BB :)
ja myślę, że na pewnoejjj to ja zaraz 13+ to myślisz, że już mogę kupić i będzie łapać???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja myślę, że na pewnoejjj to ja zaraz 13+ to myślisz, że już mogę kupić i będzie łapać???
tak, ja też już znalazłamMyslalam o tym wczoraj. Czy jest juz jakas na grupie, ktora chociaz probowala Ja musialabym zamowic zel nowy bo ten co mam moze juz byc o kant
a który zamówiłaś?ja wczoraj zamówiłam swój i będzie czekał w szafie na TEN moment, kiedy można będzie próbować
ach i tak piszesz ze mieliście aktywne zycie... myślę, że z dziećmi też tak się da, tylko potrzeba chwili i przetrwać te pierwsze lata... I to wszystko wróci do "normy"Wszyscy się z nas śmiali, że przed dzieckiem byliśmy z mężem na maksa aktywni (namioty, góry, rowery, dłuugie wędrówki) a trafił sie nam domowy mops
Pływasz na kitesurfingu? Ja na desce Ale ostatni raz w wakacje przed ciążą pływałam, czyli w 2020, więc pewnie już niewiele pamiętam
Ja to wózek już rzadko kiedy z domu zabieram, wolę z nią pójść bez - nie mamy do niego już obie cierpliwości
No to super, że chociaż chustę lubił
ten sam co Ty jeśli dobrze zapamiętałam jaki masza który zamówiłaś?
myślę, że może od tego zależeć bo ostatecznie różne laboratoria badają próbki...@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?
Myślicie że szybkość wyniku zależy od tego, za czyim pośrednictwem się zamawia?
Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok
A Ty gdzie robiłaś? Ciekawe kiedy będą wyniki od dzisiaj faza "odświeżanie" start@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?
Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok
śmiem twierdzić, że skoro badanie jest realizowane w Hongkongu, to nie za bardzo ma znaczenie pośrednik raczej wszyscy muszą się dostosować do daty transportu, także bardziej bym obstawiała pewną loterię, że akurat niefortunnie odda się krew kwadrans po tym jak kurier zabierze próbki na lotnisko@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?
a to nie leci wszystko do tego samego labu w Hongkongu?myślę, że może od tego zależeć bo ostatecznie różne laboratoria badają próbki...
Ja zamawiałam z tego "test dna" pobranie w poniedziałek wynik w kolejny poniedziałek o 9...