reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
My przyzwyczajaliśmy od początku. Noe miała 2 miesięcy jak mieliśmy długie trasy na drugi koniec pl i co? Nienawidzi auta. Jeździmy w góry ale droga to masakra. Ma 16 miesięcy i nie widzę żeby miało się to zmienić
Nelka85 Noe czyżby Noemi?Mężowi bardzo podoba się to imię,i jak będzie teraz dziewczynka prawdopodobnie będzie Noemi,bo mi też wydaje się urocze 😊

myślę, że może od tego zależeć bo ostatecznie różne laboratoria badają próbki...
Ja zamawiałam z tego "test dna" pobranie w poniedziałek wynik w kolejny poniedziałek o 9...
Ale te "oryginalne" nifty pro idą zawsze do tego samego labu w Hongkongu. Kwestia czy w wysyłce tam jest poślizg w różnych miejscach... chyba takie 7-8 dni kalendarzowych to standard.

śmiem twierdzić, że skoro badanie jest realizowane w Hongkongu, to nie za bardzo ma znaczenie pośrednik 🤔 raczej wszyscy muszą się dostosować do daty transportu, także bardziej bym obstawiała pewną loterię, że akurat niefortunnie odda się krew 🩸 kwadrans po tym jak kurier zabierze próbki na lotnisko 🤔
chociaż teraz doczytałam, że niby 1-2 dni robocze zajmuje dotarcie próbki z laboratorium tam na miejsce 🤔

śmiem twierdzić, że skoro badanie jest realizowane w Hongkongu, to nie za bardzo ma znaczenie pośrednik 🤔 raczej wszyscy muszą się dostosować do daty transportu, także bardziej bym obstawiała pewną loterię, że akurat niefortunnie odda się krew 🩸 kwadrans po tym jak kurier zabierze próbki na lotnisko 🤔
Ale transport może być różny bo kurierzy lotniczy też różni. No i pewnie od miasta, z Wawy przypuszczam jest częściej lot do Hongkongu niż np. z Krakowa. Ale mogę się mylić...

no właśnie też mi się tak wydaje, więc znając moje szczęście to będę czekać do przyszłej środy 😂

Chociaż w sumie może też mieć znaczenie wprowadzenie wyniku - bo wynik może być, ale np. któryś pośrednik go nie wprowadza w system w weekend

a to nie leci wszystko do tego samego labu w Hongkongu?

No właśnie pamiętam, że Ty czekałaś aż kilka dni dłużej niż @Mayolin a do poniedziałku to już całkiem siwa będę 🙈
ja oddałam próbkę w piątek, w niedzielę odebrali w laboratorium w Chinach (mieliśmy śledzenie przesyłki), a wczoraj, czyli w czwartek miałam wyniki

reklama
Do góry