reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Wszyscy się z nas śmiali, że przed dzieckiem byliśmy z mężem na maksa aktywni (namioty, góry, rowery, dłuugie wędrówki) a trafił sie nam domowy mops 😂

Pływasz na kitesurfingu? Ja na desce 🥰 Ale ostatni raz w wakacje przed ciążą pływałam, czyli w 2020, więc pewnie już niewiele pamiętam 🙈

Ja to wózek już rzadko kiedy z domu zabieram, wolę z nią pójść bez - nie mamy do niego już obie cierpliwości 😅

No to super, że chociaż chustę lubił ☺️
ach i tak piszesz ze mieliście aktywne zycie... myślę, że z dziećmi też tak się da, tylko potrzeba chwili i przetrwać te pierwsze lata... I to wszystko wróci do "normy" :)

Ja w ogóle mam taką wizje dzieciństwa mojego dziecka, że pól zycia spędzi na półwyspie, brudny potargany, przegryzając bulke bananem... ale mam nadzieję szczęśliwy... a drugie pół na podróżach, bo zamierzam pokazać mu cały świat 🤣 Także obyśmy byli wszyscy zdrowi i nic więcej nam nie potrzeba...

@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?

Myślicie że szybkość wyniku zależy od tego, za czyim pośrednictwem się zamawia?

Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok 😂
myślę, że może od tego zależeć bo ostatecznie różne laboratoria badają próbki...
Ja zamawiałam z tego "test dna" pobranie w poniedziałek wynik w kolejny poniedziałek o 9...

@Mayolin a gdzie Ty zamawialas nifty?

Myślicie że szybkość wyniku zależy od tego, za czyim pośrednictwem się zamawia?

Mam wrażenie, że jestem już 4 lata w tej ciąży, w tym od pobrania krwi na nifty co najmniej rok 😂
śmiem twierdzić, że skoro badanie jest realizowane w Hongkongu, to nie za bardzo ma znaczenie pośrednik 🤔 raczej wszyscy muszą się dostosować do daty transportu, także bardziej bym obstawiała pewną loterię, że akurat niefortunnie odda się krew 🩸 kwadrans po tym jak kurier zabierze próbki na lotnisko 🤔

reklama
myślę, że może od tego zależeć bo ostatecznie różne laboratoria badają próbki...
Ja zamawiałam z tego "test dna" pobranie w poniedziałek wynik w kolejny poniedziałek o 9...
a to nie leci wszystko do tego samego labu w Hongkongu?

No właśnie pamiętam, że Ty czekałaś aż kilka dni dłużej niż @Mayolin a do poniedziałku to już całkiem siwa będę 🙈

Do góry