rybka_pipka
Fanka BB :)
Zapraszamyweźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamyweźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was
To szacun, bo 3 w 4 lata to hardocoreTak, trzecie. Mam córkę 3 lata i jeszcze drugą córkę 15 miesięcy
Też męża odwiedzam ale on pracuje kawałek od urzędu miejskiego.Ogólny plan jest podobny + odwiedzanie męża żeby urozmaicić kierunki
Zapraszam. Im więcej tym lepiej. A jak większe będą to i płace zabaw są fajne.weźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was
W życiu nie jadłam więc Ci nie pomogę, soryJezu, jestem na kolacji służbowej i na koniec na deser połasiłam się na fondant czekoladowy, oczywiście teraz schiza, że nie powinnam
Jadłyście w ciąży normalnie?
Nie chce nic mówić, ale ja też miałam OGROMNE plany spacerowe, z których wyszła Moje dziecko od początku nienawidzilo wózka/chust/nosidełka i w zasadzie pierwszy rok spędziliśmy na chacie Tak tylko piszę, życzę, żeby nikomu nie trafił się taki egzemplarz bo nie powiem, czułam duży zawód z tego jak wyglądał mój urlop macierzyński, bo wyobrażenia miałam zgoła inneJa już mam cały spacerowy plan opracowany, żeby szybko wracać do figurki sprzed ciąży
Nie wiem, bo tam te płynne jest w środku?W życiu nie jadłam więc Ci nie pomogę, sory
A czemu miałoby być niewskazane?
Super!Przyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczyk co do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
Ja mierze trzy razy dziennie i zawsze zapisuję pierwszy wynik i tyleaaa I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, ktore mierzą sobie ciśnienie- które ciśnienie zapisujecie? to pierwsze? mierzycie raz czy kilka razy?