rybka_pipka
Fanka BB :)
Zapraszamyweźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamyweźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was![]()
To szacun, bo 3 w 4 lata to hardocoreTak, trzecie. Mam córkę 3 lata i jeszcze drugą córkę 15 miesięcy![]()
Też męża odwiedzam ale on pracuje kawałek od urzędu miejskiego.Ogólny plan jest podobny + odwiedzanie męża żeby urozmaicić kierunki
Zapraszam. Im więcej tym lepiej. A jak większe będą to i płace zabaw są fajne.weźcie mnie też! Będę dojeżdżać do Was![]()
W życiu nie jadłam więc Ci nie pomogę, soryJezu, jestem na kolacji służbowej i na koniec na deser połasiłam się na fondant czekoladowy, oczywiście teraz schiza, że nie powinnam
Jadłyście w ciąży normalnie?
Nie chce nic mówić, ale ja też miałam OGROMNE plany spacerowe, z których wyszłaJa już mam cały spacerowy plan opracowany, żeby szybko wracać do figurki sprzed ciąży
Nie wiem, bo tam te płynne jest w środku?W życiu nie jadłam więc Ci nie pomogę, sory
A czemu miałoby być niewskazane?
Super!Przyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczykco do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
![]()
Ja mierze trzy razy dziennie i zawsze zapisuję pierwszy wynik i tyleaaa I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn, ktore mierzą sobie ciśnienie- które ciśnienie zapisujecie? to pierwsze? mierzycie raz czy kilka razy?